• 22 juni 2016
  • Binnengekomen Persbericht – Moeilijk internet wordt makkie dankzij de iOS app van JouwZoekmachine met Van Dale Jeugdwoordenboeken download panzer game. Onlangs lanceerde WizeNoze, een start-up die het internet beter wil maken voor kinderen en jongeren, de app van JouwZoekmachine in de App Store dvd player windows 8 kostenlos downloaden.

    WizeNoze richt zich daarmee op de thuismarkt in Nederland en België met een potentie van 4 miljoen gezinnen. De webversie wordt al aangeboden aan 80% van alle basisschoolkinderen die dit jaar bijna één miljoen zoekvragen intoetsten herunterladen.

    Jouwzoekmachine is de eerste zoekmachine die geschikte informatie op leesniveau aanbiedt speciaal voor gebruikers tussen 6-18 jaar. Dankzij een samenwerking met Van Dale kunnen kinderen nu ook zoeken in Jeugdwoordenboeken Nederlands voor verschillende niveaus herunterladen.

    Kinderen en jongeren die op internet naar informatie zoeken, krijgen vaak te moeilijke en niet-relevante resultaten te zien. De app van JouwZoekmachine levert op elke zoekvraag snel antwoorden, afgestemd op het juiste leesniveau microsoft access 2016. Zo krijgt een kind van acht jaar makkelijkere bronnen aangeboden dan een kind van dertien. Met de Van Dale Jeugdwoordenboeken in de app kunnen kinderen gemakkelijk de betekenis van moeilijke woorden vinden why you can't some movies on netflix.

    Diane Janknegt (oprichter van WizeNoze) is blij met de lancering van de app: “JouwZoekmachine wordt nu vooral op scholen gebruikt 3d data download for free. Kinderen zoeken massaal in de honderdduizenden betrouwbare nieuws- en informatiewebpagina’s. We weten dat kinderen thuis minder vaak computers gebruiken, en veel meer met iPads bezig zijn anlage eüren. Met de iOS app wordt thuis iets opzoeken veel gemakkelijker gemaakt. Elk kind krijgt zijn eigen profiel en zoekt dan meteen op zijn eigen leesniveau naar informatie filme von amazon video downloaden.

    Heleen de Ryck (manager new business Van Dale): “Kinderen zijn nieuwsgierig. Ze vragen dagelijks naar de betekenis van woorden herunterladen. Door de integratie van de Van Dale Jeugdwoordenboeken in de app van Jouwzoekmachine vinden kinderen nu meteen de juiste betekenis en spelling van woorden, samen met allerlei relevante extra informatie van internet. Alles bij elkaar, op hun eigen niveau!

    JouwZoekmachine is gratis te downloaden en advertentievrij!

    In de iOS app van JouwZoekmachine kunnen de Van Dale Jeugdwoordenboeken Nederlands voor de leeftijdscategorieën 6-9, 10-12 en 12+ samen gekocht worden voor € 1,99 per jaar.

    Voordelen van de app

    • Geschikt voor elke leeftijd: eigen profiel voor elk kind in het gezin.
    • Veilig: je kunt alleen zoeken in gecheckte websites die betrouwbare informatie bevatten.
    • Advertentievrij en rekening houdend met de privacy van jongeren.
    • Sneller informatie vinden die je ook begrijpt.
    • Slimmer worden door veel te zoeken.
    • Rijkere woordenschat en beter spellen: met de Van Dale Jeugdwoordenboeken Nederlands (in-app-aankoop).

    Voor meer informatie over het zoekgedrag van kinderen en JouwZoekmachine neem je contact op met:

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75