• 15 juni 2015
  • Softwarebedrijf AFAS gaat de komende 3 jaar de Hugo de Grootschool uit Rotterdam-Charlois ondersteunen en doneert tevens nieuwe computers all jpg of a page. ‘Van zo’n groot bedrag hebben wij nog niet eerder gehoord … ‘ aldus een woordvoerder van het Ministerie van Onderwijs download corona data donation.

    Afas wil weliswaar weten waaraan het geld wordt uitgegeven, maar zwart op wit is vastgelegd dat het bedrijf op geen enkele manier invloed uit kan oefenen op het schoolbeleid Download brickshooter egypt for free. Rector Eric van ’t Zelfde mag ervan kopen wat hij wil voor ‘zijn leerlingen’. Hij overweegt het geld te gebruiken om excellente leerlingen een week naar NASA in Amerika te sturen download gta 5 kostenlos.

    Bas van der Veldt, ceo van het familiebedrijf, wil ook zijn expertise delen met de school herunterladen. ‘Wij willen het ict-onderwijs daar verbeteren. Wij hopen volgend jaar al html-lessen door een van onze programmeurs op nieuwe computers aan te bieden.’

    Schoolsponsoring is een goede zaak, aldus Geert Driessen, onderwijskundig onderzoeker (Radboud Universiteit), als de school maar geen reclamezuil wordt ringtone download for free samsung.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75