• 5 april 2017
  • Tijdens de Instruct Informatica Inspiratiedag op 29 maart j.l. in Rotterdam zijn de jaarlijkse 3i Awards voor de beste profielwerkstukken uitgereikt! download curl directory.

    HAVO – 2e prijs
    Maik Mackx van het Newmancollege te Breda, met zijn 3D Game “The Untold Tale” Dit PWS kent een grondige planning en voorbereiding Download playlist amazon prime. Om samen met anderen een game van dit niveau te bouwen is dat ook nodig. Het is mooi om te zien hoe die samenwerking met andere disciplines goed verloopt Download books for children for free. Voor jezelf heb je de lat hoog gelegd door voor de Unreal Engine te kiezen. De jury beseft dat dat een gedurfde keuze is en waardeert het niveau dat je daarmee laat zien app herunterladen auf smartphone. De grafische resultaten zijn indrukwekkend, het ziet er prachtig uit. De verbinding tussen de echte wereld en de storyline in de game is goed gelukt.

    HAVO – 2e prijs
    Cameron Kruit van Het Lyceum Rotterdam met “Game Developmentdownload google store music.

    HAVO – 3e prijs
    Martijn Polderman en Storm Brinks van het Ds. Pierson College in Den Bosch met hun “Rubik’s cube oplos robotdownload windows 7 recovery.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75