• 2 maart 2015
  • Binnengekomen persbericht
    Volgende week maandag begint een serie bijeenkomsten over Innovatief lesmateriaal download facebook messages. Veel scholen oriënteren zich op het inzetten van digitaal lesmateriaal. Om dit succesvol te implementeren hebben scholen veel werk te verzetten. Het heeft consequenties voor de deskundigheid van onderwijzend personeel, maar ook voor de ICT-infrastructuur en de hardware zelf natuurlijk autocad kostenlos downloaden. Scholen moeten bovendien een visie ontwikkelen op de inzet van deze materialen, want hals over kop aan de slag gaan ligt niet in de aard van kundige bestuurders en directeuren youtube lieder mit handy downloaden.

    Naar aanleiding van het onderzoek ‘Innovatief Lesmateriaal, stilte voor de storm‘ (PDF) worden vijf regiobijeenkomsten georganiseerd ringtone.

    Onderwijsprofessionals kunnen zich verdiepen in alle vraagstukken rond digitaal lesmateriaal tijdens de regiobijeenkomsten Innovatief Lesmateriaal mp3 converter deutsch kostenlos downloaden. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door Like to Share in achtereenvolgens

    1. Rotterdam – maandag 9 maart
    2. Hilversum – dinsdag 10 maart
    3. Eindhoven – woensdag 11 maart
    4. Zwolle – donderdag 12 maart
    5. Groningen – vrijdag 13 maart
    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75