• 26 februari 2001
  • Binnengekomen persbericht:
    —————————————-

    Nationale petitie en verkeerscampagne Actie Felgekleurd

    Met de slogan “Actie Felgekleurd: Opdat kinderen, Kinderen zijn weather app for free. Geef hen een Toekomst, ook in het verkeer!” begint Child Protect, een Belgisch/Nederlandse organisatie die opkomt voor de belangen van kinderen, samen met een Haarlemse moeder in Nederland een nationale petitie en verkeerscampagne herunterladen. Aanleiding hiervan is het ongeval aan de Haarlemse Veronicaschool waarbij de 10-jarige jongen onder de wielen van een vrachtwagen terechtkwam, en ter plekke overleed hörbücher kostenlos downloaden mp3 legal. Direct hierna nam een Haarlemse moeder contact op met Child Protect met de vraag om hulp, en zo ontstond “Actie Felgekleurdamazon filme auf pcen. Het is een campagne waarbij alle scholen van Nederland zullen opgeroepen worden om hier actief aan mee te doen. Child Protect wil héél Nederland hierbij betrekken, want iedereen heeft wel kinderen of kleinkinderen die te voet of met de fiets naar school gaan, en de verkeerschaos wordt steeds maar groter en gevaarlijker solitaire for free. Op de website van “Actie felgekleurd” staan enkele ideeën die heel makkelijk uitvoerbaar en die héél effectief zijn. Hetgeen Child Protect samen met de Haarlemse moeder wil bereiken is een veiliger verkeer om en rond scholen, vooral tijdens het begin en einde van de schooluren hör auf die stimme kostenlosen. Ze streven voor extra verkeerstekens (verkeerssignalisatie) aan en in de buurt van scholen, en beginnen ook zowel een online als een papieren petitie hiervoor, waar ze ook kinderen aan willen laten meedoen open sans regular download kostenlos. Child Protect rekent erop dat iedereen actief zal meedoen aan deze Nationale campagne, zowel de kinderen, hun ouders als alle Nederlandse scholen. Hoe men actief meedoen aan deze campagne kan men terugvinden op de speciaal voor dit project opgezette website filme zdf herunterladen. Hier is dit uitgebreid beschreven. Dat met heel eenvoudige middelen en weinig kosten of werkzaamheden de veiligheid effectief kan verhoogt worden, bewijzen de ideeën van de Haarlemse moeder, waarvan de schetsen op de website terug te vinden zijn herunterladen. In de loop van de week zal Child Protect alle scholen aanschrijven, met de vraag actief deel te nemen aan deze verkeerscampagne. En naar hun verwachting zal iedere school op deze vraag ingaan, daar het tenslotte om de veiligheid van schoolgaande kinderen gaat gta kostenlosen pc. Child Protect wil later ook België bij deze verkeerscampagne betrekken.

    Wij roepen scholen als ook op om zich aan te melden, op dit moment van schrijven zijn wij druk doende een manier te vinden om alle basis-scholen aan te schrijven, op dit moment zijn wij echter nog niet in het bezit van alle e-mail adressen. Meldt Uw school aan via : childprotect@pandora.be
    Ook mensen die ons denken te kunnen helpen met dit aanmelden, zijn van harte welkom met hun suggesties

    De organisatie “Child Protect” is al veel langer actief in hun strijd om een betere leefwereld voor kinderen, en tegen het seksueel geweld aangaande kinderen. U kan hen op het Internet vinden.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75