• 26 april 2001
  • Nederlandse school wint Internet-prijs

    Basisschool De Wadden uit Haarlem heeft de tweede prijs gewonnen in een wereldwijde prijsvraag van de firma Cable & Wireless where can I download audiobooks for free. In het kader van de wedstrijd, de Childnet Awards 2001, moest een website worden ontwikkeld die aantrekkelijk is voor kinderen.

    De Haarlemse school bedacht de website Animal Diaries, die een verbindende schakel vormt tussen 49 basisscholen uit acht landen youtube music german free. Er kwamen rond de tweehonderd inzendingen binnen voor de prijsvraag.

    Naast de technische uitvoering heeft de jury vooral gelet op de wijze waarop kinderen Internet gebruiken om contact te leggen met andere kinderen paint 3d download kostenlos. Op die manier wordt samenwerking tussen kinderen over de gehele wereld gestimuleerd. Dat aspect weegt eigenlijk nog zwaarder dan een perfecte uitvoering van de site call of duty black ops 3 kostenlos vollversion deutsch pc. De website wordt gezien als een stuk gereedschap, dat prettig in het gebruik dient te zijn.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75