• 27 maart 2014
  • Binnengekomen persbericht
    Op 1 en 2 oktober 2014 vindt de onderwijsbeurs Leren met Tablets plaats in de Jaarbeurs in Utrecht herunterladen. Leren met Tablets is de enige onderwijsbeurs in Nederland over selectie en gebruik van tablets in het onderwijs.
    FORMEDIA deed in januari onderzoek naar de invoering van tabletonderwijs skype macbook. Ruim 500 scholen deden mee aan het onderzoek, en bijna 80% gaf aan te verwachten dat binnen vijf jaar tablets in het onderwijs de standaard zullen zijn google drive app multiple files. Bijna 90% gaf aan te verwachten dat tabletonderwijs binnen vijf jaar wordt ingevoerd op hun school. In Nederland zijn meer dan twee miljoen schoolgaande kinderen, die naar verwachting dus binnen nu en vijf jaar les zullen krijgen met behulp van tablets download hp officejet 6700 premium driver. De beurs Leren met Tablets is in het leven geroepen om vraag en aanbod van deze grotendeels onontgonnen markt bij elkaar te brengen. Als u de resultaten van het onderzoek wilt ontvangen, stuur ons dan een e-mail Download geometry dash full version for free.

    Voor bezoekers
    lerenmettablets-2Ontmoet in één dag alle producenten, dienstverleners en specialisten die u nodig heeft om u te oriënteren op de juiste oplossing voor uw school film downloaden facebook. Omdat alle aanbieders van hardware en leermiddelen bij elkaar staan, kunt u goed vergelijken. U kunt ook gebruik maken van een afsprakenarrangement. U krijgt dan drie afspraken met aanbieders die voor u het meest interessant zijn download photos from the cloud. Zo haalt u het meest uit uw beursbezoek. Een bezoek aan de beurs brengt geen kosten met zich mee, mits u zich van tevoren aanmeldt. Voor meer informatie of om u aan te melden, gaat u naar www.lerenmettablets.nl herunterladen.

    Voor exposanten
    Exposanten ontmoeten op de beurs alle scholen die zich oriënteren op de invoering van tabletonderwijs. U kunt losse onderdelen afnemen, maar er zijn ook pakketten: bronze, silver en gold app musiken kostenlos iphone. Elk pakket heeft eigen mogelijkheden voor stands, spreektijd of zelfs gelegenheid tot het inrichten van een klaslokaal van de toekomst met uw eigen hardware download microsoft office for free in full german chip. Er is ook een speciaal Chromebook plein en een zzp-paviljoen, waar zzp’ers zich tegen een gunstig tarief professioneel kunnen presenteren. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u in de partnerprospectus (PDF).

    U kunt ook een afsprakenarrangement afnemen. Tijdens de afspraken heeft u gegarandeerd te maken met de ‘Decision Making Unit’ (DMU) van een school. De afspraken zijn door ons persoonlijk gemaakt. U weet van tevoren met wie u te maken heeft, en welke concrete vragen hij of zij heeft. U kunt zich dus goed voorbereiden. Meer informatie vindt u op de website.

    Door wie
    Leren met Tablets is een initiatief van Dieter Möckelmann van Dieter.nl en Hans Hoornstra van FORMEDIA. Beiden hebben ruime ervaring met het opzetten van succesvolle evenementen voor het onderwijs en staan bekend om hun uitgebreide netwerk.

    lerenmettablets-3Dieter Möckelmann werkte jarenlang voor Kennisnet en is momenteel programmamanager van het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media en hoofdredacteur van Vives. Vanuit zijn bedrijf Dieter.nl verzorgt hij trainingen en consultancytrajecten voor het onderwijs, waarbij de effectieve inzet van ICT de rode draad is.

    lerenmettablets-4Hans Hoornstra is de initiatiefnemer van het Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media. Hij werkt al meer dan 15 jaar exclusief voor het onderwijs, waarbij alumnirelaties en sociale media speerpunten zijn. Hij is een van de founding partners van het Case Lowlands congres voor het hoger onderwijs en is voorzitter dan de stichting Digitale Overheid.

    Meer informatie
    Voor meer informatie gaat u naar de website: www.lerenmettablets.nl.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75