• 23 juni 2014
  • Het educatieve label BoekTweePuntNul werd vorig jaar maart meegesleept in het faillissement van haar vorige partner nein herunterladen. Dit jaar dreigden de initiatiefnemers Louis Hilgers en Tessa van Zadelhoff opnieuw in een lastig parket terecht te komen heart tones. Daarom hebben zij nu besloten om met  BoekTweePuntNul als zelfstandig label door te gaan.

    In Alex-Jan Sigtermans en Judith Eurlings, beide vanaf het prille begin betrokken bij het BoekTweePuntNul initiatief, hebben zij betrouwbare partners gevonden om het unieke co-creatie project een nieuwe start te geven wdr video downloaden.

    B2PN-team

    Deze nieuwe start is bekroond met de lancering van de nieuwste uitgave Sterren in de klas, geschreven door Karin Heesakkers: onderzoekend leren in het Primair Onderwijs aan de hand van sterrenkunde download simcity buildit.

    In de komende periode worden de puntjes op de i gezet. Nieuwe ideeën voor publicaties en innovatief uitgeven zijn er al, maar ideeën van anderen zijn van harte welkom youtube music legally for free. Wat belangrijk is en blijft, is het in co-creatie maken van mooie uitgaven.

    De kracht van deze club is het co-creatief uitgeven via BoekTweePuntNul battlefield 1942 download vollversion kostenlos deutsch chip. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Zij beantwoorden die graag persoonlijk.

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75