• 19 november 2015
  • Persbericht
    Op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 vindt in de Jaarbeurs Utrecht voor de achtste keer de IPON plaats herunterladen. Ook deze editie weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. Thema van deze editie: gepersonaliseerd leren fortnite zum herunterladen kostenlos!

    De call4papers voor IPON 2016 is nog tot eind november open
    Zoals iedere editie van IPON zullen er ook veel specialisten en early adapters uit het onderwijs hun visie en ervaring delen tijdens inhoudelijk interessante lezingen documents herunterladen. Inmiddels lopen de papers al aardig binnen maar daar kan nog best meer bij. Bent u iemand die zijn of haar ervaringen of visie wit delen met uw collega’s download skype for tablet? Aarzel dan niet met het indienen van een aanvraag.

    De eerste keynotes sprekers zijn bekend
    SteveJoordens
    Met veel genoegen mogen wij u melden dat Professor Steve Joordens van de universiteit van Toronto (CAN) zal spreken op IPON itunes bilder herunterladen. Prof. Joordens is bekend om zijn methodiek peerScholar. PeerScholar is een online tool die ondersteunt bij de ontwikkeling van kritisch denken en helder communiceren wordpad kostenlos downloaden deutsch. In 2009 won peerScholar zelfs de National Technology Innovation Award.

    IPON 2016 Awards
    U heeft onlangs een nieuw product of dienst gelanceerd, welke het onderwijs echt verder helpt wie am besten musik downloaden. En een beetje erkenning hiervoor is natuurlijk nooit verkeerd. Schroom dan niet om uw product of dienst aan te melden voor de IPON2016 Awards. De IPON Awards stimuleren het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren channel lists failed. Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers, digitale schoolborden, e-learning, educatieve software, ict – beheer, outsourcing en veel meer herunterladen. Het vakblad Vives, besteedt het gehele jaar door aandacht aan de winnaars van de IPON Awards. Naast de reeds bekende IPON Awards en de Mediawijzer.net Awards, wordt er komende editie ook een IPON Start-Up Award uitgereikt winrar freeware free chip!

    Voor meer informatie of inschrijving : ipon.nl/awards

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75