• 30 maart 2016
  • Persbericht
    Vrijdag 1 april wordt een bijzondere dag voor de kinderen van de Heumensoordschool in Nijmegen gta 5 ps4 mods downloaden. Die dag zal in het teken staan van programmeren, games maken, robots, virtuele kleurplaten en maakonderwijs. Een dag vol verwondering, innovatie en vrolijkheid Download videos youtube for free. Het wordt een echt CodeCircus. De Heumensoordschool biedt onderwijs aan de kinderen van de vluchtelingen die verblijven op de tijdelijke noodopvanglocatie van het COA bo4 for free.

    Pauline Maas, docente, auteur van het boek CodeKlas en zelf dagelijks bezig met programmeren en technologie in het onderwijs organiseert deze dag icloud alle bilder markieren und herunterladen. Zij wordt daarbij ondersteund door 20 medewerkers van SURFnet die de lessen gaan geven in de 18 groepen van de Heumensoordschool.

    PaulineMaasEen aantal lessen wordt unplugged (zonder computer) gegeven zoals het CodeWise-spel herunterladen. Bij de andere lessen wordt wel gebruik gemaakt van computers en tablets. De leerlingen gaan vooral zelf aan de slag met het maken van robots en het knutselen met klei, LED-lampjes en batterijen games zum herunterladen. Bij het leren programmeren gaat het erom dat je in stapjes leert denken en problemen leert oplossen. Omdat je bij het programmeren vaak gebruik maakt van een beeldtaal is het geen probleem als de kinderen niet goed Nederlands spreken download zombie games.

    SURFnet is de organisatie die ervoor zorgt dat onderzoekers, docenten en studenten eenvoudig en krachtig kunnen samenwerken met behulp van ICT musik converter mp3 kostenlos download. SURFnet is onderdeel van SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland jimdo fotos herunterladen. SURFnet was direct enthousiast om mee te werken aan het initiatief van Pauline Maas en zo de kinderen en docenten van de Heumensoordschool een bijzondere dag te bezorgen aus mediathek downloaden legal.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75