• 14 januari 2005
  • Binnengekomen bericht:

    COSVrijdag 7 januari j.l free freecell download nederlands. heeft de voltallige redactie van COS te kennen gegeven te stoppen met haar werkzaamheden voor COS tonie app. De afgelopen maanden bleken er helaas onoverbrugbare verschillen van mening te bestaan tussen de redactie van COS en uitgever ESS Media bv over de wijze waarop een onafhankelijke redactie zou moeten functioneren en hoe de relatie uitgever-redactie in de toekomst gestalte zou moeten krijgen herunterladen. De huidige redactie heeft derhalve aangegeven haar werkzaamheden zo spoedig mogelijk te willen beëindigen.
     

    De redactie zal die activiteiten voortzetten die nodig zijn om onnodige schade aan ESS Media bv te vermijden downloaden via documents. Het maartnummer van COS zal daarom op verzoek van de uitgever nog door de huidige redactie worden samengesteld.

    Noot van de redactie van ICT-nieuws.net
    Wij betreuren het zeer dat de redactie gedwongen is deze beslissing te nemen microsoft teams app. De afgelopen 19 jaar was COS een voor ICT-in-onderwijs buitengewoon belangrijk en bovenal gewaardeerd blad, dat alle digitale stormen heeft weerstaan download spotify lied. Hoofdredacteur Jan Lepeltak en zijn mede-redactieleden verdienen alle lof voor de gedreven en onafhankelijke wijze waarop het blad vele docenten heeft ondersteund Download free games solitaire.


    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75