• 14 oktober 2014
  • Op dinsdag 11 en woensdag 12 november vindt het tweedaagse congres Dé Onderwijsdagen plaats in het World Trade Center in Rotterdam blackberry bilder herunterladen. De kosten voor dit congres bedragen € 200,- voor 1 dag toegang en € 400,- voor 2 dagen.

    keynotes zijn bekend
    Jason Ohler, Pedro de Bruykere, Paul Rosenmöller, Rutger Bregman en Larry Johnson zijn de gastsprekers lebenslauf zum downloaden und ausfüllen. Klik hier voor meer informatie.

    Op woensdag 12 november spreekt Rutger Bregman, o.a play store apps lassen sich nicht downloaden. bekend van zijn intrigerende verhaal De Noodzaak van een Utopie in het programma Tegenlicht.

    Speciaal voor Dé Onderwijsdagen maakt hij door de ogen van de onderwijssector een variatie op dit verhaal herunterladen. Hoe gaan onze kinderen hun geld verdienen in de toekomst? De arbeidsmarkt, de vaardigheden van leerlingen: is het genoeg?

    Pre-conferentie Digitaal toetsen
    Voorafgaand aan Dé Onderwijsdagen vindt op maandagmiddag 10 november de pre-conferentie Digitaal toetsen plaats herunterladen. Deze middag is bedoeld voor beleidsmakers, managers, bestuurders en andere professionals binnen onderwijsinstellingen die geïnteresseerd zijn in of te maken hebben met (digitaal) toetsen dateien aus one drive herunterladen. Na afloop van de pre-conferentie kunt u deelnemen aan een diner.
    Meer informatie over de pre-conferentie Digitaal toetsen

    Dé Onderwijsdagen
    Dé Onderwijsdagen bieden inzicht in de trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT in het onderwijs Download free advents images. Het congres is bedoeld voor beleidsmakers, managers, bestuurders en andere professionals binnen onderwijsinstellingen die de verbinding leggen tussen onderwijs en ICT app to download from music iphone.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75