• 21 juni 2016
  • Earcatch, de Nederlandse app voor audiodescriptie, heeft een Dutch Interactive Award (DIA) gewonnen in de categorie Disrupter minecraft cape for free. Van de bijna 300 aanmeldingen, werden er vijf genomineerd voor deze categorie. Dit is de categorie voor projecten die een bestaande business door middel van een digitale toepassing volledig anders oplossen herunterladen.

    Audiodescriptie
    Audiodescriptie is een techniek waarbij een stem in de pauzes tussen de dialogen alle visuele elementen beschrijft formula 1 free pc. Blinde en slechtziende mensen kunnen door deze extra uitleg de film of het tv-programma veel beter volgen.

    Bartimeus (een expertise-organisatie die mensen met een visuele beperking ondersteunt) ziet de award als een prachtige erkenning voor de app, die blinde en slechtziende mensen in staat stelt te genieten van films en tv-programma’s door middel van audiodescriptie download logo program for free german.

    Sinds de lancering in september 2015 biedt Earcatch audiodescriptie bij zo’n vijftig Nederlandse films die vanaf die tijd zijn uitgekomen download whatsapp history. Daarnaast hebben tot nu toe drie televisieseries audiodescriptie gekregen via de app. Voor dit jaar staan er nog meer toegankelijke televisieprogramma’s op stapel, waaronder zes telefilms spotify songs for free.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75