• 10 januari 2001
  • “Alles wat je leert tussen je vijfde en je twintigste verjaardag past op een chip van nog geen tientje. Daarom is het belangrijk dat de manier waarop het Nederlands onderwijs is georganiseerd drastisch verandert.” Althans, dat vindt Coen Free van de School voor de Toekomst in Den Bosch video and send it via whatsapp.

    De School voor de Toekomst is een onderzoekscentrum op het gebied van e-learning. Het doel van de School voor de Toekomst is te zorgen dat computers op scholen de leerling meer van nut zijn farm heroes saga kostenlos herunterladen für pc. Er zou meer met internet-achtige toepassingen gewerkt moeten worden, omdat deze bij uitstek geschikt zijn om de leerling snel wegwijs te maken in allerlei vakken bluetooth herunterladen kostenlos. Als je met slimme links snel de informatie kunt vinden die je zoekt, leer je sneller dan wanneer een docent een uur voor de klas iets staat te vertellen, aldus Coen Free herunterladen.

    Zo heeft de School voor de Toekomst een computerprogramma ontwikkeld om wiskunde te leren, Wiskundig Rekenen. Hiermee zou 80 procent van de leerlingen een voldoende halen herunterladen. Ook voor talen worden nieuwe programma’s gemaakt. Als deze ontwikkelingen doorgaan, verandert de rol van de leraar drastisch. De leerling zal individueler moeten werken herunterladen konjungation. De leraar wordt dan meer een coach die zegt hoe je iets snel kunt vinden.

    Het bedrijfsleven ziet wel wat in e-learning. Zo werkt KPN intensief samen met de School voor de Toekomst film download youtube ipad. Samen met de onderwijsadviseurs Cinop en KPC wil KPN op grote schaal computers met e-learning applicaties leveren aan basisscholen, middelbare scholen en universiteiten bridge herunterladen. Scholen die mee willen doen zullen een toegangsprijs van zo’n 70 gulden per leerling per jaar moeten betalen.

    Bronnen: Het Financiële Dagblad / Telewijs

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75