• 23 maart 2001
  • Wetenschappers van de Freie Universität Berlin hebben een elektronisch schoolbord ontwikkeld, dat voor het eerst wordt gedemonstreerd op de Cebit fortnite gratisen pc. Het gaat om een plasmascherm met ingebouwde computer en drukgevoelig oppervlak. Dergelijke oplossingen zijn al eerder gemaakt, alleen niet op het formaat zoals dat in Berlijn is bedacht herunterladen.

    Het plasmavenster heeft een maximale diagonaal van drie meter, wat goed overeenkomt met de borden zoals die in een regulier klaslokaal worden gebruikt herunterladen. De leraar kan zelf op het bord schrijven en er tekeningen op produceren, maar daarnaast kan ook grafische informatie van Internet worden gehaald. Deze gegevens worden geïntegreerd met de rest van het geschrevene mp3 datei auf iphone herunterladen.

    Met een microfoon kan de inhoud van de lessen tijdens de presentatie worden opgenomen en verstuurd, zodat leerlingen die noodgedwongen thuis moeten blijven, de lessen via Internet kunnen volgen Buy and computer games online. Het enige wat zij nodig hebben is een PC met browser en een aansluiting op Internet.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75