• 12 mei 2000
  • De Zwolse Courant biedt examenkandidaten dit jaar een unieke internetsite, met op elke vraag een antwoord. ‘Wat doe ik tegen faalangst?’ ‘Waar vind ik uitwerkingen van examens van vorig jaar?’ ‘Hoe zit het examenrooster in elkaar?’ Maandag 17 mei gaan de eerste kandidaten de examenzalen in download ebooks. Ruim 200.000 scholieren hebben zich voorbereid op enkele dagen ploeteren en zweten in volle tot examenruimte omgebouwde gymnastieklokalen. Speciaal voor hen heeft de krant in samenwerking met het Jacobus- en Ichtuscollege in Enschede de examensite examen-net ontwikkeld converter downloaden kostenlos.
    ————————————————–
    De site, die nu al is te bezoeken, is om een aantal redenen een unicum herunterladen. In de eerste plaats is dat de snelheid. Een half tot uiterlijk twee uur na elk examen staan de antwoorden al op de site. De snelheid wordt bevorderd door de internetprovider, A1 uit Enschede spanische instrumentalmusik kostenlos downloaden. Die zorgt ervoor dat op diverse locaties in Nederland aan elkaar gekoppelde servers staan die die snelheid waarborgen.

    Uniek is ook de bijzondere felicitatie-actie scratch to download. Op de site komen de namen te staan van alle geslaagden. Je typt de gegevens van de geadresseerde in en een persoonlijke boodschap. Die gegevens worden met de kaart in een keer uitgeprint, zodat elke kaart anders is do not download dropbox files. Die kaart wordt door de postbode wordt thuisbezorgd. Op die kaart staat bovendien een uniek nummer waarmee je een prijs kunt winnen. Je verstuurt een ‘echte’ kaart dus elektronisch deutschlandkarte herunterladen.
    De site is opgesplitst in verschillende periodes: de voorbereiding, de examens zelf, het wachten op de uitslag en de periode na de uitslag.

    De ‘voorbereidingspagina’ helpt bij het leren en het voorbereiden download windscribe. Op deze pagina staan links naar allerlei sites met uittreksels, uitwerkingen van eerder examens en andere handige tips. Zo is er een link naar een programmaatje waar de scholier zichzelf kan overhoren Download android apk. Ook zijn er tips tegen stress, vergeetachtigheid en faalangst. Studeren kan afgewisseld worden met een leuke online-game. Links naar vrijwel alle hogescholen, universiteiten en mbo’s helpen de student in spe bij het maken van de juiste studiekeuze en geven informatie over allerlei voorlichtingsuurtjes en open dagen free children's song download mp3.

    In de examentijd worden alle uitwerkingen vrijwel direct na afloop van de examens op de site geplaatst. Zo kan de examenkandidaat direct zien of hij/zij het examen goed gemaakt heeft of niet. Vanuit de examensite kun je weer terug gaan het dagblad online voor artikelen met het laatste examennieuws
    Een speciaal forum biedt de mogelijkheid te reageren op de examens en allerlei ontwikkelingen of gebeurtenissen. Ook kan de scholier zijn vragen kwijt via een e-mailservice.
    De derde en vierde periode bestaat uit wachttijd tussen de examens en de uitslag en het feesten, treuren, werken of vakantie vieren wat daar op volgt. Links naar reisbureaus, feestpagina’s, vacaturebanken en vliegtuigmaatschappijen helpen de net wel of net niet geslaagde scholier daarbij.
    De site is te vinden via www.examen.naamkrant.nl of via www.examen-net.nl. Wegener verwacht ongeveer 1,9 miljoen ‘hits’ op de site.

    Bron: Zwolse Courant

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75