• 18 februari 2015
  • Binnengekomen persbericht
    Het ICT informatiecentrum publiceert het boek ICT trends 2015 download wikibooks. In honderd pagina’s geven 34 kennispartners hun visie op trends en ontwikkelingen rond bedrijfssoftware en andere zakelijke ICT oplossingen. Het boek biedt beslissers een overzicht van de kansen, aandachtspunten en risico’s van hun ICT toepassingen in de nabije toekomst windows 7 professional 32 bit. Het boek is gratis beschikbaar via ICTboekensite.nl.

    Over de inhoud
    ICTrends2015Niet alleen de top van ICT goeroes, trendwatchers en onderzoeksbureaus hebben een inspirerende visie op nabije ontwikkelingen download funny gifs. Ook grote, kleine en minder bekende ICT specialisten zien belangrijke trends en ontwikkelingen, waarmee bedrijven en overheden in het komende jaar rekening kunnen of moeten houden logo programming download for free. Uit beide bronnen heeft het ICT informatiecentrum de ICT trends voor 2015 in dit boekje gebundeld. De publicatie is bedoeld voor organisaties die dit jaar voor de keuze staan van nieuwe ICT oplossingen herunterladen. Daarnaast helpt het boekje de verantwoordelijken voor een goed ICT beleid bij het ontwikkelen daarvan.

    ICT informatiecentrum
    Het onafhankelijke ICT informatiecentrum publiceert boeken, websites, whitepapers, nieuwsbrieven en andere media over de selectie, implementatie en toepassing van ICT oplossingen a-gps daten herunterladen. Jaarlijks maken meer dan 200.000 beslissers en meebeslissers in ICT projecten gebruik van deze gratis beschikbare kennis en informatie. Doel van de media is om beslissers te helpen bij het nemen van betere beslissingen over nieuwe ICT investeringen en vraagstukken antivirus program for free.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75