• 20 november 2015
  • Google introduceert in vele landen virtual reality op steeds meer scholen. Het Expedition Pioneer Program is nu beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Denemarken, Brazilië en Singapore bilder aus wordpress herunterladen. De scholen ontvangen een pakket met daarin Virtual Reality-brillen voor smartphones, ASUS-telefoons, een tablet voor docenten en een router.

    Het VR-programma van Google was al een tijd exclusief voor Amerikaanse scholen beschikbaar ebook download ipad. Inmiddels is het aantal steden uitgebreid en uitgebreid met twee nieuwe landen. Middels de speciaal ontwikkelde bijbehorende app reizen docenten virtueel naar 120 locaties, zoals Antarctica, de Acropolis en het regenwoud joyn herunterladen pc.

    MateelVRbrilEr worden verschillende type VR-brillen ter beschikking gesteld jardinains 1 for free. Sommige scholen krijgen de Mattel View-Master-bril en andere scholen moeten het doen met de kartonnen Google Cardboard download french translation.

    Er is nog niets bekend over plannen voor Nederland, maar scholen worden gestimuleerd een bericht te sturen als ze geïnteresseerd zijn. Wellicht dat Google het programma naar Nederland uit zal breiden bij voldoende belangstelling Download app youtube videos.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75