• 17 september 2014
  • Binnengekomen bericht:
    Leapfrog 3D Printers organiseert gratis workshops 3D printen voor docenten uit het PO en VO is movies legal. Tijdens de workshops ervaren docenten de lessen die zij in de praktijk kunnen geven. Met de toenemende vraag en interesse van scholen in 3D printen heeft Leapfrog een compleet schoolpakket ontwikkeld, dat naast de Creatr 3D printer en alle toebehoren ook een gratis lespakket bevat youtube als mp4 herunterladen. Doel hiervan is het integreren van 3D print lessen in het huidige curriculum te vereenvoudigen. Hoewel deze nieuwe techniek de 3 dimensionale zintuigen van de leerling prikkelt, stellen docenten zich vaak de vraag is dit een techniek die ik mij meester kan maken? whatsapp clips. Het interactieve karakter van de workshop daagt docenten uit na te denken over de toepassingen van 3D printen, waarna zij toewerken naar hun eerste print zdf broadcast download.

    Ontwikkeling lessen
    Leapfrog heeft in samenwerking met diverse scholen een lespakket voor het PO en VO samengesteld. De lessen behandelen de basisprincipes van het 3D printen, evenals de benodigde software om 3D te modelleren en de 3D printer te bedienen herunterladen. Het lespakket wordt uitgebreid met additionele lessen, waarbij de ervaringen van scholen centraal blijven staan. Nu de kennis over 3D printen snel ontwikkelt, zal het lespakket uitgebreid worden met de meest up-to-date onderwerpen whatsapp herunterladen play store. Voorbeelden van uitbreidingen kunnen zijn: nieuwe materialen, toepassingen en trends. Het lesprogramma voor het PO sluit aan bij bestaande lessen als kunst, geschiedenis en tekenen Download pc lkw games for free. De lessen voor het VO kunnen gebruikt worden als onderdeel van het profielwerkstuk in het technasium en voldoen voor VMBO aan de PIE 2015 exameneisen quiz app herunterladen.

    Workshops
    De workshops worden gegeven op het hoofdkantoor van Leapfrog 3D Printers in Alphen a/d Rijn. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@lpfrg.com met daarin de gewenste datum, aantal deelnemers en naam van de school rayman kostenlos downloaden vollversion. Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos.

    • Workshop VO 23 september of 25 November van 17.00 – 19.30 uur
    • Workshop PO 24 september of 26 november van 15.00 – 17.30 uur

    Delen van kennis en ervaring
    Leapfrog 3D Printers’ doel is kennis en ervaring met al haar gebruikersgroepen te delen herunterladen. Nu het 3D printen zijn intocht maakt in het onderwijs, erkent Leapfrog daarin haar rol. Enerzijds is het beschikbaar maken van lesmateriaal met betrekking tot de printer, software en materialen tegen een gereduceerd tarief; anderzijds het opstellen en ontwikkelen van lessen in samenwerking met scholen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75