• 22 april 2014
  • NCOMS – Het congres over de impact van technologie op onderwijs – De organisatie maakt bekend dat de resterende toegangskaarten voor het  Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media (NCOSM) sterk in prijs worden verlaagd …  een kaart kost vanaf vandaag slechts € 150 fortnite downloaden! Dit wordt mogelijk gemaakt door de congrespartners en -sponsoren.

    Dit congres is voor iedere onderwijsprofessional die zich wil verdiepen in de impact van technologie op onderwijs download facebook pages. Van 20 tot en met 23 mei 2014 vindt dit evenement voor de derde keer plaats in het prachtige filmmuseum EYE gelegen aan het IJ in Amsterdam. Het congres bedient de gehele onderwijskolom van basisschool tot universiteit Download mp3directcut. Elk onderwijstype heeft een eigen congresdag. Het congres concentreert zich op de impact van technologie in de verschillende aspecten van het onderwijs: Krimp, Juridisch kader, Open Educational Resources, MOOC’s, Marketing, Privacy, Pesten, Wearables, 3D Printers, etc herunterladen. De congresdagen:

    • Woensdag 21 mei – congresdag voor het PO
    • Donderdag 22 mei – congresdag voor het VO en MBO
    • Vrijdag 23 mei – congresdag voor het HO

    MF_NCOSM

    Een nieuw onderwijs magazine

    Blader ook eens door het splinternieuwe digitale magazine Like to Share autocad program for free. Of het nu gaat om leren lezen of om academische scholing: de basis van onderwijs is tijdloos en onveranderlijk. Onderwijs moet zich niet laten beïnvloeden door de waan van de dag Download windows 10 online. Maar mobiel internet, sociale media, tablets en wearables houden we niet buiten de deur. Jonge mensen omarmen deze als eersten. Het is hun natuurlijke habitat herunterladen. Over de spagaat tussen de waarde van het onveranderlijke en de impact van technologie op onderwijs gaat Like to Share fack ju göhte 3 free.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75