• 22 maart 2001
  • Niet alleen voor studenten, ook voor hun leraren is het van groot belang dat ze leren omgaan met computers en het internet.
    Daarom gaan hbo-docenten aan de slag met het Europees Computer Rijbewijs download duden for free. Deze maand start het deskundigheidstraject van het landelijke HEO-ICT project waardoor uiteindelijke alle docenten van de opleidingen Commerciële Economie en Bedrijfseconomie opgaan voor het internationale erkende examen voor basiscomputervaardigheden: het Europees Computer Rijbewijs (ECDL) download videos from browser.
    De pilot van dit traject is onlangs afgerond bij Hogeschool IJselland. Het Ecdl-traject staat nu ook open voor alle andere hogescholen die betrokken zijn in het HEO-ICT project new my elba app. Vanuit HEO-ICT worden economiedocenten ondersteund op weg naar het diploma.
    Het project HEO-ICT maakt deel uit van het project ‘ICT in niet-ICT opleidingen’ (‘I in niet-I’) geogebra 3d herunterladen. Het project HEO-ICT, dat is opgezet op initiatief van de hbo-raad, loopt twee jaar: van 1 september 2000 tot 1 september 2002. Het project heeft tot doel ervoor te zorgen dat afgestudeerden in het hoger onderwijs goed voorbereid worden op hun beroepspraktijk waar het gaat om de kennis en vaardigheden die aan (de toepassing van) ICT gerelateerd zijn herunterladen.
    Naar schatting komen wereldwijd ongeveer een miljoen docenten in aanmerking voor de opleiding. De Ecdl Foundation is ervan overtuigd dat er nog een veel grotere markt is voor de opleiding ps4 system update herunterladen nicht möglich. Zeker wanneer de trainigen online worden gegeven en verder gaan dan alleen maar basisvaardigheden, ziet de Ecdl voor zichzelf een gouden toekomst weggelegd wie kann man video herunterladen.

    Bron: Computable – Sjaak Smakman

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75