• 6 februari 2001
  • Had de heilige Isidorus vandaag de dag geleefd, dan zou hij het nieuwste van het nieuwste op internet- en computergebied in huis hebben.

    Want Isidoor, moet u weten, was in zijn tijd een van de meest bijdehante mannen die alles wat er op kennisgebied te krijgen was, opslurpte dropbox herunterladen kostenlos deutsch. Die tijd’, dat is tussen 566 en 636, want toen leefde Isidoor en was hij behalve een heel brave vooral een heel geleerde bisschop van Sevilla. Reden voor het Vaticaan om Isidoor (feestdag 4 april) binnenkort aan te stellen als patroonheilige voor internetgebruikers whatsapp dark mode android. Want het world wide web, zo redeneren de Romeinse prelaten, is ook zo’n beetje het totaal aan kennis dat beschikbaar is.
    Nu kun je daar een paar vette vraagtekens bij plaatsen, want Isidoor schreef zijn twintig dikke boeken Etymologiae, de eerste encyclopedie van de Middeleeuwen, natuurlijk met een dikke moraal voor het gelovige volk hörbücher kinder kostenlosen. Ook zijn wereldkroniek (Chronica maiora), zijn boek over beroemde mannen en dat over ketterijen (De haeresibus) zaten onder een aardig christelijk sausje marine manager vollversion kostenlos downloaden. Zeer de vraag of deze Isidoor zijn voorspraak tot de Allerhoogste wil aanwenden, als een internetgebruiker in de knel komt bij het bezoeken van sites met racistische leuzen, kinderporno, extreem-rechtse groeperingen en andere onfrisse thema’s microsoft office 2019 professional. Geen nood, zal het Vaticaan snel vergoelijken, want Isidoor is al jaren patroonheilige van veldslagen, zodat de strijd tegen deze groep onverlaten onder de gebruikers automatisch wordt gezegend herunterladen. Handige jongens, die Romeinen.

    Bron: De Limburger

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75