• 16 september 2014
  • Binnengekomen persbericht

    ictLESKISTEN is het jonge, enthousiaste bedrijf van Michel Boer (Eduvator) en Leendert-Jan van Splunter (ELJEE-onderWIJSmetICT), dat zich richt op gebruik van ict in het PO relive video.
    Michel werkt 10 jaar in het onderwijs. Hij is naast groepsleerkracht ook (bovenschools) ict-coördinator. Hij heeft kennis van TPACK, het integreren van ict in het onderwijs en systeemdenken gratis gps routesen. In 2011 heeft hij de master Leren en innoveren (MLI) afgerond.  Leendert-Jan heeft van 1980 tot 1988 in het onderwijs gewerkt. Na een periode van 12 jaar in de fotodetailhandel werkt hij sinds 1999 weer in het onderwijs facebook film downloaden iphone. Hij is sinds 2000 naast groepsleerkracht ook ict-coördinator. Leendert-Jan is gecertificeerd trainer ActivInspire en gecertificeerd Nationaal Mediacoach star stable herunterladen kostenlos. Ook heeft hij een opleiding iCOACH gedaan Download itunes latest version.

    Het nieuwe bedrijf verzorgt workshops voor het (primair) onderwijs met leskisten, gevuld met kleine ict-materialen. Het gaat om bekende, maar ook minder bekende materialen youtube videos kostenlos downloaden mp3. De workshops kunnen worden verzorgd voor onder-, midden- of bovenbouw en ook vanuit verschillende invalshoeken, zoals bijvoorbeeld vakgericht (bijv. rekenen) of Meervoudige Intelligentie herunterladen. Hoe zet je de Bee Bot in voor rekenen in de onderbouw of hoe kun je de Swinxs gebruiken voor taal in de bovenbouw?

    robotAlle activiteiten van Eduvator en ELJEE-onderWIJSmetICT zijn overgeheveld naar ictLESKISTEN minecraft downloaden gratis pc. Dat betekent dat er een groot aanbod is van workshops, trainingen, coachingstrajecten, gastlessen, ouderavonden en projecten op allerlei gebied. Zo kunnen workshops digibord worden aangeboden, maar ook op gebied van TPACK & ict-competenties, WebTweePuntNul, Mediawijsheid, nieuwe media, innoveren en programmeren & robotica zijn er workshops, gastlessen etc video from website chrome. Ook individuele coachingstrajecten behoren tot de mogelijkheden.

    ictLESKISTEN stelt veel prijs op een open en heldere communicatie met klanten en op het leveren van maatwerk Download video with vlc. Elke workshop kan daarom in overleg met de klant aan zijn/haar wensen worden aangepast. Niet voor niets is het motto: “Wij halen alles voor u uit de kist!” Ook “eerlijk en duurzaam ondernemen” staan hoog in het vaandel.

    Naast het workshopaanbod heeft ictLESKISTEN ook een webwinkel, waar de materialen die in de workshops gebruikt worden te bestellen zijn. Dat kan gaan om één enkele Bee Bot, maar ook om een complete leskist Bee Bot. ictLESKISTEN levert voor een zeer schappelijke prijs de MaKey MaKey, de printplaat waarmee een aantal toetsen van het toetsenbord van de computer kunnen worden overgenomen. Zo kan bijvoorbeeld PacMan worden gespeeld door met de vingers in glazen water te tikken. Ook vermeldenswaard is Engino Robotics. Engino is een grote speler op de markt van constructiespeelgoed in de UK, de USA en Rusland. Met Engino Robotics heeft men een mooie en betrouwbare constructieset neergezet, waarmee robots kunnen worden gebouwd en geprogrammeerd. Binnenkort zullen van Engino ook de Solarsets en InventorPro sets voor het onderwijs geleverd gaan worden.

    Het werkgebied van ictLESKISTEN omvat Nederland en Vlaanderen.

    ictLESKISTEN heeft een aantal acties om de opening van de website en webshop met u te vieren. Zo zijn er acties voor de twitter-volgers en de “likers” van de Facebook-pagina. Bij bestellingen in de webwinkel worden geen (voor België: gereduceerde) order- & verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen boven € 50,==. Er gelden vroegboekkortingen voor workshops, gastlessen etc.

    En tenslotte vallen er twee workshops te winnen! ictLESKISTEN geeft een workshop ictLESKISTEN onderbouw en een workshop Bee Bot of MaKey MaKey (naar keuze) weg. Zie ook de details over deze acties, die tot 15 oktober lopen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75