• 23 januari 2017
 • De eerste i&i praktijkdag die op 1 februari 2017 in het Koningsbergergebouw van de Universiteit van Utrecht gehouden zou worden is uitgesteld naar 19 april 2017

  Informatie over de praktijkdag:
  De dag is het logische gevolg van de stappen die het bestuur het afgelopen jaar heeft ondernomen om van een brede ict-vereniging om te schakelen naar een meer vakgerichte vereniging.

  Daarbij komt ook nog eens dat ze zich sterker gaan richten op de leerlijn digitale geletterdheid. Zomaar wat onderwerpen die aan bod komen op deze praktijkdag zijn: Arduino (voor beginners en gevorderden), Minecraft, Python, Digit, Security, doorlopende leerlijnen en nog veel meer.

  Een vakvereniging moet, uiteraard, vooral aandacht besteden aan wat er in de vakken speelt. Om daar kennis mee te maken, maar ook om er mee te oefenen zijn 10 workshops ingericht die elk twee uur in beslag nemen. Sommige workshops worden twee maal gegeven om zoveel mogelijk deelnemers aan bod te laten komen. Op deze wijze wordt meer gehoor gegeven aan het  verzoek om van een congres ook een echt doe- en leerevenement te maken. Door kennis te kunnen maken met een groot aantal aspecten van onderwijs op gebied van ict hoopt men daar ook voldoende invulling aan te geven.

  (met dank aan Frans Peeters Informaticavo.nl)

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75