• 2 november 2015
  • Binnengekomen bericht van VO-content.
    Op zoek naar succesvolle praktijkvoorbeelden van leren en onderwijzen op maat prezi als pdf herunterladen? Kom naar de Inspiratiedag Noord op 17 november op Stad en Esch in Meppel. Docenten en schoolleiders leren van elkaar over bouwen aan gedifferentieerd en/of gepersonaliseerd leren angelspiele kostenlos downloaden.

    Meld je nu aan voor Inspiratiedag Noord download purchased amazon videos!
    Elke deelnemer krijgt een exemplaar van de Reisgids voor Digitaal Leermateriaal neueste firefox version kostenlos downloaden.

    Directeur-bestuurder Peter de Visser van Stad en Esch start de Inspiratiedag en laat zich interviewen door dagvoorzitter Dieter Möckelmann youtube film via website. Peter geeft ook een inspiratiesessie later in het programma. Vervolgens dagen Sander van Acht (van Spons.nl) en Dieter Möckelmann je uit om een innovatieve blik te werpen op de ontwikkelingen op je eigen school op het snijvlak van onderwijs en ICT youtube playlist herunterladen mp3.

    Daarna ga je speeddatend in gesprek met andere deelnemers, de medewerkers van VO-content en de sprekers en workshopleiders over de weg naar leren en onderwijs op maat Christmas cards were available for free. Kies vervolgens een inspiratiesessie met een praktijkvoorbeeld waar je meer van wilt weten:

    • Het roer om bij Terra
    • Hoe Stad en Esch vormgeeft aan maatwerk
    • Stercollecties rendabel inzetten
    • De individuele aanpak met beschikbaar leermateriaal
    • Stercollecties naar je eigen hand zetten in Wikiwijs Maken

    Interactief diner
    De dag wordt afgesloten met een interactief diner, waarbij o.l.v download nero wave editor for free. Dieter Möckelmann gediscussieerd wordt over de rol van de docent bij onderwijsinnovaties en waardevolle handvatten meegegeven worden voor de ontwikkeling van je eigen school hisense en2bi27h apps herunterladen.

    Woont u niet in de regio Noord, maar wilt u wel graag deelnemen aan een VO-content inspiratiedag? Schrijf nu alvast in voor:

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75