• 20 april 2015
  • Op woensdag 20 mei organiseert Erno Mijland een inspiratiedag Programmeren in de klas voor leerkrachten in de midden- of bovenbouw van het (speciaal) basisonderwijs, die het belangrijk vinden dat programmeren een plek krijgt op hun school herunterladen. De dag staat in het teken van delen en doen en is vooral bedoeld voor leerkrachten die al bezig zijn met een oriëntatie op technologie en programmeren op school of al eens een les of project gedaan hebben autocad program for free.

    erno2

    Mijland begeleidt momenteel een aantal scholen en instellingen bij het opzetten van na- en buitenschoolse activiteiten rond programmeren, ict en technologie Download windows 10 online. “Kinderen leren programmeren is een investering in de toekomst: het bedrijfsleven heeft nu al een tekort aan goede ict’ers en de vraag naar programmeurs zal alleen maar toenemen herunterladen. Kinderen enthousiast maken voor ict en hun talent hierin voeden, is daarom van grote economische betekenis. Maar er zijn meer redenen om kinderen, juist ook op school, in aanraking te laten komen met programmeren fack ju göhte 3 free. Iedereen heeft elke dag steeds meer met technologie te maken. Begrijpen hoe technologie werkt is daarmee steeds meer ook begrijpen hoe de wereld werkt.”

    Tijdens de inspiratiedag zijn deelnemers samen actief bezig met het uitproberen van diverse producten, zoals Kano, Ozobot en Lego Mindstorms windows error repair tool. Er is ruimte voor het delen van ervaringen en ideeën, onder andere over hoe je het thema programmeren verder brengt binnen je school. Na de lunch is er een verkwikkende boswandeling gepland youtube video with subtitles. Er wordt gewerkt met een kleine groep, zodat er veel ruimte is om gedurende de dag aandacht te hebben voor alle vragen en wensen.

    codeklasDe dag vindt plaats in Middelbeers (tussen Tilburg en Eindhoven) Download windows 10 update for free. Deelnemen kost 95,00 euro incl. lunch en een exemplaar van het boek CodeKlas van Pauline Maas. Er kunnen maximaal 8 deelnemers inschrijven fallout 3 kostenlos vollversion.

    Meer informatie en een link om aan te melden zijn te vinden op deze website Download the office program for free.

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75