• 19 september 2016
  • Persbericht
    Pesten is in Nederland een groot probleem. Veel kinderen hebben ermee te maken Download google apps for free. Om dat probleem bespreekbaar te maken en jongeren te helpen er iets aan te doen heeft de KRO-NCRV de game Iris ontwikkeld herunterladen. Iris wordt gelanceerd in de Week Tegen Pesten vanaf vandaag t/m 23 september.

    Om aan te sluiten bij de belevingswereld en mediagebruik van jongeren zoekt Iris via Whatsapp contact met kinderen van haar leeftijd zoom cloud meetings download kostenlos. Iris is een 13-jarig meisje dat gepest wordt. Eén-op-één vraagt ze om hulp.
    Tijdens de Week tegen Pesten kunnen kinderen Iris toevoegen op Whatsapp herunterladen. Zodra ze IRIS AAN sturen ontvangen ze vanaf zondagavond voor de Week tegen Pesten appjes. Iris vraagt onder andere aan de kinderen of ze haar vrienden, familie en mentor moet vertellen over het pesten en wat ze ertegen kan doen mcleods daughters all stagger download. Door middel van de gegeven antwoorden maakt Iris bepaalde keuzes, zoals de confrontatie opzoeken of juist vermijden.

    Iris is geen echt bestaand persoon, maar een virtueel karakter gebaseerd op echte verhalen gutschein erstellen kostenlosen. Iris is een ‘guided dialoog’ geschreven met de hulp van kinderen uit de doelgroep en verrijkt met gesproken berichten, snapchats, video en foto’s pdf from ipad. Het verhaal van Iris wordt beïnvloed door de reacties van de gebruiker en kan op vier verschillende manieren aflopen. Er is samengewerkt met verschillende stichtingen en organisaties die zich hard maken voor een veilig klimaat op school on- en offline waaronder Stichting School en Veiligheid – die de Week tegen Pesten initieert – Kikid, Respect Education Foundation, Nationale Academie voor Media en Maatschappij en De Kindertelefoon myst activation key.

    Met deze innovatieve game wil de KRO-NCRV niet alleen nieuwe manieren voor het aanzwengelen van maatschappelijke discussies entameren maar ook nieuwe technologieën ontwikkelen om als mediabedrijf de doelgroep te bereiken ps4 remote play herunterladen. De game zorgt voor een real life experience die kinderen aanmoedigt om inzicht te krijgen in hun eigen houding ten opzichte van pesten. Dat geldt zowel voor de pester als de gepeste coole spiele downloaden. Op deze manier wordt een belevingswereld gecreëerd die dicht aanvoelt bij de doelgroep en het gesprek over pesten makkelijker maakt.

    Iris is gisteren gestart op zondag 18  september en is een initiatief van KRO-NCRV.

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75