• 10 april 2015
  • Het Vlaamse KlasCement heeft onlangs een eigen app aangekondigd. Met deze app wil KlasCement elke leerkracht in Vlaanderen en ver daarbuiten met elkaar verbinden likeing film. De app is een Visueel Interactie Systeem waarmee je met één blik ziet hoe leerkrachten elkaar helpen met leermiddelen op KlasCement. (blijkt 1 aprilgrap te zijn 🙂 )

    Hoe werkt het powershell?
    Open de app en zoek naar een leermiddel dat nuttig is voor je. Naast het handig lesblaadje, interessante app of boeiende video zie je in de app welke leerkrachten het gebruikten disney plusen android. Maar je ziet ook wat anderen nog gebruikten op KlasCement. Zo ontdek je al tappend en swipend het rijke aanbod voor leerkrachten.  De app is volledig gratis (maar je moet wel KlasCementlid zijn om ze te gebruiken) en beschikbaar voor iOS, Android of Windows word herunterladen uni kassel.

    Bekijk leermiddelen via de app en verlies geen KlasCementpunten
    Elk KlasCementlid kreeg 1000 punten bij registratie en verliest er 2 bij het bekijken van elk leermiddel. Zo kan je zonder zorgen experimenteren met de app downloaden deezer app.

    Lees het volledige artikel voor links naar de appstore voor smartphone of tablet babbel alle vokabeln herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75