• 26 november 2014
  • Vandaag wordt om 16.00 uur in het Nederlands Instituut voor beeld en geluid de Reisgids Digitaal Leermateriaal gelanceerd in aanwezigheid van Tieneke Netelenbos, voormalig staatssecretaris van onderwijs, die prof amazon prime videos auf mac herunterladen. Ir. Jo Ritzen, voormalig minister van Onderwijs, wegens ziekte vervangt.

    De Reisgids Digitaal Leermateriaal is een laagdrempelige wegwijzer voor docenten, in de wereld van digitaal leermateriaal herunterladen. De Reisgids bestaat uit praktische handvatten, die vragen als wat, waarom, hoe en waar beantwoorden. De handvatten worden direct gevolgd door praktisch inzetbare bronnen, werkvormen, tools, en inspirerende verhalen van rolmodellen download whatsapp at samsung.

    Het project is een particulier initiatief (stichting) en de inhoud wordt gratis aangeboden  in de vorm van een webapp, en een ondersteunend boek dat iedere school in het Nederlands taalgebied (Nederland, Vlaanderen, Curaçao, Aruba, St Maarten en Caribisch Nederland) gratis ontvangt herunterladen. Daarna bestaat de mogelijkheid om tegen een geringe prijs meerdere exemplaren bij te bestellen, zodat het initiatief gecontinueerd kan worden).

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75