• 4 juni 2014
  • Samen Slimmer Onderwijs met leerlingvolgsysteem SOMtoday
    Topicus en Simac ICT Nederland, respectievelijk ontwikkelaar en exploitant van leerlingvolgsysteem SOM, gaan de samenwerking die in 2009 tot stand kwam door gezamenlijk met SOM de markt te betreden intensiveren jw library app download. In de hernieuwde samenwerking gaan zij hun krachten bundelen door met elkaar zowel de ontwikkeling als de exploitatie te verzorgen. Onder het motto Samen Slimmer Onderwijs gaan Topicus en Simac met hun softwaregebruikers op innovatieve wijze in de dagelijkse werkzaamheden ondersteunen age of empire kostenlos downloaden. Die kunnen zich daardoor meer richten op het primaire proces, waar de ontwikkeling van de leerling centraal staat. Om een blijvende, optimale aansluiting op de dagelijkse onderwijspraktijk te borgen, spelen gebruikers ook in de verdere ontwikkeling van de software een belangrijke rol htc bilder herunterladen.

    Daarnaast hebben Topicus en Simac de ambitie om zich met SOM te profileren als kennispartner. Beide organisaties beschikken over tientallen jaren ervaring en hebben veel kennis van het voortgezet onderwijs Download apps telekom receiver. In een wereld waar momenteel veel veranderingen plaatsvinden, kan SOM deze kennis en ervaring inzetten om scholen nog beter te ondersteunen in het geven van goed onderwijs download telekom browser 7 for free. Ook deze ambitie is een pijler van de visie Samen Slimmer Onderwijs.

    Om de veranderingen zichtbaar extra kracht bij te zetten, is er gekozen voor een nieuw logo, nieuwe huisstijl en een nieuwe naam: SOM wordt vanaf nu SOMtoday kartenspiele kostenlos downloaden vollversion deutsch. Deze naam is gelijk aan de naam van de in SOM geïntegreerde leeromgeving SOMtoday, welke Topicus en Simac in 2011 introduceerden.

    Kijk voor meer informatie over SOMtoday en de vele voordelen van onze software op: www.som.today download imdb database.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75