• 19 februari 2016
  • Volgens socioloog Natasha Notten moeten scholen in het VO structureel les gaan geven in mediawijsheid video van facebook ipad. Dit naar aanleiding van recente incidenten waarbij leerlingen met elkaar op de vuist gingen. De confrontaties escaleerden door contact via Instagram. Alleen met mediawijsheid als regulier vak zijn dergelijke incidenten te voorkomen, denkt Notten windows 10 herstel usb downloaden.
    Af en toe mediawijsheid behandelen in mentorlessen is niet genoeg. Kinderen moeten beter voorbereid worden en die rol kan alleen het onderwijs vervullen frohe ostern wünsche bilder kostenlos herunterladen. Lang niet alle ouders hebben daar namelijk zin in’. aldus Notten

    Eind januari escaleerde een confrontatie tussen twee jongens van het Montessori College in Arnhem outlook kopfzeile herunterladen. Het begon met een propje papier dat de ene jongen in het oor van de ander schoot. Een foto van het gebeuren belandde op Instagram. Andere jongeren hitsten de twee ruziemakers op en uiteindelijk ontstond een vechtpartij waarbij tientallen scholieren betrokken waren epson stylus dx8400 treiber kostenlosen.

    Begin februari deed zich een vergelijkbaar incident voor op het Corderius College in Amersfoort. Daar drongen leerlingen van andere scholen het college binnen en begonnen te vechten met twee leerlingen van het Corderius final countdown downloaden. Ook hier was de aanleiding een woordenwisseling via Instagram.

    Bron Gelderlander

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75