• 22 oktober 2014
  • Met een app waarmee basisschoolleerlingen hun leraar kunnen beoordelen heeft Pabo-student Lisanne Muis (Stenden Hogeschool) de OnderwijsTalentprijs 2014 gewonnen wdr mediathek herunterladen mac.

    Inzet van de app is een bijdrage leveren aan de invoering van passend onderwijs. “Het risico met passend onderwijs is dat je je gaat richten op de ‘speciale’ kinderen, en je de middenmoot vergeet Download skin changer fortnite. Maar ook die middenmoot heeft recht op aandacht“, zei Muis. “Met de app, die werkt als een enquête, merk je al snel of je alle leerlingen voldoende weet te bedienen.”

    Beginnende leraren kunnen zich hiermee verder ontwikkelen in hun vak duden herunterladen für android. “Je krijgt inzicht in de behoeften van leerlingen en je werkt tegelijkertijd aan je eigen competenties – het instrument heet dan ook ‘Wederzijds Begeleiden’ bs downloaden. Beter kan toch niet?” Leerlingen kunnen waar/niet waar aanvinken bij stellingen als  Ik voel me fijn bij deze leraar; Deze leraar laat mij zelfstandig werken; Deze leraar gaat te snel, Deze leraar laat ons samenwerken download van rtlxl. Deze door de hele klas ingevulde enquete geven zo een goed beeld van de sterke en minder sterke kanten van een leraar. En aan het einde van de lijst staan ook enkele open vragen disney plus auf fernseher herunterladen.

    Lisanne Muis wil graag de app professionaliseren en ev. op de markt te brengen.

    Bron: Kennisnet

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75