• 7 november 2014
  • De BETT in Londen is een van de grootste beurzen in Europa op het gebied van onderwijs met ICT Download spotify songs again. Een bezoek aan deze beurs is een ware belevenis. Veel trends die op de BETT worden geïntroduceerd zijn later ook in het Nederlandse onderwijs te zien www rossmann de app herunterladen. Om de toegevoegde waarde van dit bezoek te vergroten, organiseert Like to Share een studiereis naar de BETT (22 en 23 jan 2015) die u niet snel zult vergeten skype mac for free.

    De reis begint met een bijeenkomst in Nederland (18 november van 19:00-22:00) waarbij we met elkaar de gewenste onderwijskundige resultaten en verwachtingen zullen bespreken en vastleggen lohnausweis formular herunterladen. Na de reis doen we hetzelfde (3 februari van 19:00-21:30) en bespreken we hoe de opgedane kennis een plek kan vinden in uw onderwijs. Op deze manier zal een bezoek aan de BETT een praktisch rendement opleveren voor uw school apple dateien herunterladen.

    Iedere sector (PO, VO, MBO en HBO) heeft zijn eigen gastheer:

    Daarnaast is er nog iets te melden: Like to Share organiseert vrijdagochtend 23 januari het ontbijt op BETT in het Novotel Excel spiele gratis downloaden ohne anmeldung. Bij vertoon van NL-paspoort, kan je hier gratis komen ontbijten (handig als je bijv. vrijdagochtend vroeg aankomt). Hier tref je dus Nederlanders die allemaal de moeite nemen om zich te laten inspireren over ‘de impact van technologie op onderwijs’ op de BETT; de ideale netwerk-plek Download minetest for free.

    Laat via de mail ontbijtopbett@dieter.nl weten of je komt en met hoeveel collega’s je aan wilt schuiven herunterladen. Er kunnen 100 personen mee-eten; vol=vol.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75