• 11 november 2015
  • Persbericht:
    In het Conservatorium van Amsterdam reikte Microsoft op 5 november 2015 de Microsoft Educatie Partnership Awards 2015 uit herunterladen. Met deze jaarlijks uitgereikte awards spreekt het technologiebedrijf waardering uit voor zijn partners die Microsoft-technologie inzetten om bijzondere en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor het onderwijs minecraft skin from other players. Tijdens de awarduitreiking – dit jaar in het teken van samenwerken, inspiratie en elkaar versterken – stond de coöperatie tussen Microsoft-partners en onderwijsinstellingen centraal cmd.exe. Microsoft reikte awards uit in vijf categorieën.

    Onderwijzen
    In de categorie Onderwijzen reikte Microsoft een Educatie Partnership Award uit voor het project van IT Randsteden en School van de Toekomst power bi download kostenlos. Om kinderen voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst, richt dit project zich op verschillende basisscholen voor het bijbrengen van 21ste-eeuwse vaardigheden als virtueel samenwerken, ICT-geletterdheid, communiceren, probleemoplossend vermogen, kritisch denken en sociale en culturele vaardigheden tvnow filme downloaden. Onder andere door kinderen te leren coderen en hun eigen apps te bouwen. De jury roemde bij dit project vooral de innovatieve concepten waar IT Randsteden mee naar voren kwam download jimdo. Die stellen leraren ook op de lange termijn in staat om kinderen voor te bereiden op de toekomst.

    Leeropbrengst
    Databyte, Volution, Tumult Groep, Insula College, Stedelijk Dalton Lyceum

    In samenwerking met Tumult Groep en diverse onderwijsinstellingen ontwikkelde Databyte een Office 365-applicatie die op innovatieve wijze invulling geeft aan het door de overheid verplichte digitale loopbaandossier herunterladen. Het leverde deze samenwerking een Microsoft Educatie Partnership Award op in de categorie Leeropbrengst. Met de applicatie hebben middelbare scholen een middel in handen om loopbaancompetenties van vmbo-scholieren op systematische wijze beter te ontwikkelen power media player for free. Volgens de jury verkleint de samenwerking daarmee de kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven, en wordt het imago van het vmbo verbeterd.

    Werken 
    De Microsoft Educatie Partnership Award in de categorie Werken werd uitgereikt aan de samenwerking tussen Circle Software en Deltion College die sims 4 kleidung download kostenlos. Aan de hand van Sharepoint 2013 Solutions ontwikkelden deze partijen een dashboard dat Deltion College meer inzicht geeft in de prestaties van studenten Download ladybug games for free. Dit verbeterde inzicht geeft de school meer grip op studenten en de mogelijkheid hen beter te begeleiden. Het resultaat: een lager uitvalpercentage en een grotere slagingskans.

    Organiseren
    Winvision en Windesheim
    kregen in de categorie Organiseren een award voor het verbeteren van het stagemanagement van de hogeschool. De twee partijen zetten Dynamics CRM online in om de onderwijsinstelling beter inzicht te geven in de stages die de studenten van de verschillende opleidingen lopen. Doordat medewerkers van Windesheim nu minder tijd kwijt zijn aan administratieve handelingen, kan de onderwijsinstelling studenten beter begeleiden en het serviceniveau verhogen.

    Onderzoeken 
    In de categorie Onderzoeken kregen KPN en Hogeschool van Amsterdam een award voor het digitale platform dat de twee partijen samen ontwikkelden aan de hand van Office 365. Studenten en medewerkers van de onderwijsinstelling gebruiken dit platform om samen met het bedrijfsleven te werken aan onderzoeksprojecten. De jury roemde de verbindende factor van het platform en was erg positief over de toekomstbestendigheid van het project. Door een koppeling met Azure is het onder meer mogelijk het digitale platform uit te breiden met additionele onderzoekstools en extra dataopslag.

    Meer gedaan krijgen
    Met onze technologie hebben wij als primair doel om mensen en organisaties te helpen om meer gedaan te krijgen”, zegt Eduard Beck, Sector Manager Education bij Microsoft Nederland. “De Microsoft Educatie Partnership Awards 2015 zijn uitgereikt aan samenwerkingen die bijdragen aan die doelstelling. Door Microsoft-technologie op een innovatieve manier in te zetten, wisten de winnende Microsoft-partners en onderwijsinstellingen bij te dragen aan een verbetering van het Nederlandse onderwijs.”

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75