• 14 mei 2014
  • Binnengekomen berichtOp vrijdag 11 april lanceerde het nieuwe Nederlandse onderwijsplatform Projectcampus, een online leeromgeving om projectmatig leren en werken in het hoger onderwijs in groepen effectiever, overzichtelijker en aantrekkelijker te maken a-gps daten herunterladen.

    Projectcampus is opgericht door drie voormalig studenten van de TU Delft: Flip van Haaren, Raymond Jelierse en Elger Lambert antivirus program for free.

    Via aparte pagina’s voor vakken en projectgroepen kunnen gebruikers gemakkelijk en privacy-vriendelijk informatie en kennis met elkaar delen, opdrachten inleveren en feedback geven dj for free. De studenten bouwen bovendien automatisch een portfolio op: kennis die opgedaan wordt verdwijnt dus niet meer in de archiefkast, maar draagt bij aan een online kennisnetwerk op de campus icloud drive dateien downloaden. Het idee voor Projectcampus is twee jaar geleden ontstaan op de TU Delft. “Als student merkte ik dat er bij studenten en docenten frustraties bestaan over de online voorzieningen die door de universiteit worden aangeboden om informatie en opdrachten te delen Download call of duty mw3 for free. De gebruiksvriendelijkheid en de communicatiemogelijkheden van de leeromgeving voldoen niet aan de verwachtingen die studenten en docenten tegenwoordig hebben”, zegt oprichter Flip van Haaren bildergalerien herunterladen.

    Van Haaren bracht de problemen in kaart met een prototype van het platform. De proef beviel zo goed dat een aantal docenten het platform definitief in gebruik wilden nemen microsoft security essentials windows 7. “Toen dacht ik, als zij dat willen, willen anderen dat wellicht ook”, zegt Van Haaren. Inmiddels is Projectcampus doorontwikkeld en zijn er pilots gedraaid op meerdere hogescholen en universiteiten, waaronder De Haagse Hogeschool, het Erasmus University College en de Willem de Kooning Academie herunterladen. “We merken dat veel onderwijsinstellingen ontevreden zijn over hun huidige platform, maar er ook tegenop kijken om deze te vervangen voor een nieuwe discordapp herunterladen. Om die reden leggen we nu de focus op integratie van Projectcampus in bestaande omgevingen, zoals Blackboard.

    Veel hogescholen en universiteiten kampen met de vraag hoe ze hun online voorzieningen beter in kunnen richten ich kann keine netflix folgen downloaden. Begin januari nog schreef minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een brief aan de Tweede Kamer, waarin zij het belang van van ICT-integratie in het onderwijs aanstipt.“ Projectcampus is klaar voor het grote publiek, want het onderwijs is klaar voor online”, zegt Van Haaren.

    Over Projectcampus
    Projectcampus is opgericht in april 2013 en gevestigd in een verzamelgebouw voor onderwijs startups in Rotterdam. Momenteel bestaat het Projectcampus team uit zes werknemers, die ondersteund worden door de YES!Delft Incubator en Rotterdam Internet Valley. Projectcampus focust zich op WO, HBO en MBO onderwijsinstellingen en is met name geschikt voor projectmatig en probleem gestuurd onderwijs.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75