• 21 mei 2015
  • TechYourFuture, het expertisecentrum voor techniekonderwijs, brengt in samenwerking met Nieuws in de klas het gratis lespakket Technonieuws in de klas uit autocad kostenlos downloaden. Het pakket, dat is ontwikkeld door Codename Future, maakt leerlingen in het PO en VO bewust van wetenschap en techniek in het nieuws youtube lieder mit handy downloaden. Wetenschap en techniek hebben grote invloed op ons leven, maar dat is niet altijd zichtbaar. Van het bakken van brood tot het betalen zonder bankpas: het kan niet zonder techniek ringtone. Door het nieuws gericht te volgen, zien leerlingen welke rol wetenschap en techniek speelt in hun eigen leefomgeving.

    Technonieuws in de klas
    Met het lespakket ‘Technonieuws in de klas’ onderzoeken leerlingen wetenschaps- en techniekonderwerpen in het nieuws en presenteren daarna hun bevindingen aan de klas mp3 converter deutsch kostenlos downloaden. Zo ontdekken zij dat nieuwsmedia geschikte bronnen zijn om ontwikkelingen te volgen en leren zij kritisch kijken naar het gebruik van wetenschap en techniek in de samenleving icloud alle bilder gleichzeitig herunterladen. Het lespakket sluit aan bij Nederlands, techniek en de maatschappijvakken. Bovendien werken leerlingen aan ‘21st Century Skills’, mediawijsheid, informatievaardigheden en burgerschap apps zum herunterladen kostenlos.

    Lespakket ontvangen
    Technonieuws in de klas is gratis beschikbaar division 2. Het lespakket bestaat uit drie onderdelen: een instructieles voor het digibord, een set opdrachtenbladen en een stappenplan. Via de Nieuwsservice van Nieuws in de klas zijn de benodigde (digitale) dag- en weekbladen kosteloos aan te vragen skype download windows kostenlos.

    Over de organisaties

    • Nieuws in de klas, het educatieplatform van NDP Nieuwsmedia, helpt docenten in het PO en VO nieuwsmedia in hun lesprogramma te verwerken herunterladen tik tok. Gebruikmakend van de Nieuwsservice en lesopdrachten werken zij met hun leerlingen aan taalvaardigheid, mediawijsheid en burgerschap.
    • TechYourFuture, het expertisecentrum voor techniekonderwijs, is een samenwerking van Saxion, Universiteit Twente en Hogeschool Windesheim en wil wetenschaps- en techniekonderwijs bevorderen herunterladen. Het doel is om jongeren bewust te maken van de rol van wetenschap en techniek in de samenleving en de opleidingsmogelijkheden die deze richting biedt.
    • Codename Future bereidt jongeren voor op hun actieve rol in de samenleving. Dit doen zij door maatschappelijke thema’s (o.a. mediawijsheid, ondernemend onderwijs, loopbaanoriëntatie) op een aansprekende manier aan te bieden aan het onderwijs.
    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75