• 11 april 2014
  • Privacy is de private ruimte in ieder mens: je eigen gedachtewereld, je gevoelsleven, je innerlijk. Hoe zorgen we dat we de privacy van kinderen waarborgen, nu deze door de technologie steeds verder in de verdrukking komt download e mail message and pictures?

    Deze en andere vragen worden beantwoord in de brochure Kinderen en online privacy (PDF) van Digibewust, Mijn Kind Online en Kennisnet aura sync herunterladen.

    Hoe belangrijk privacy op internet is – iedereen heeft wel wat te verbergen – werd duidelijk toen naar buiten kwam dat niet alleen wereldleiders, maar ook Nederlandse burgers door de Amerikaanse overheid in de gaten worden gehouden lkw game for free. Wat je mailt, de berichten die je met je smartphone verstuurt, de NSA kon erbij. Kan er nog steeds bij. Dat vinden we erg. Desondanks geven ouders heel veel informatie zelf weg Download uno app for free. Ze zijn sharents, die van alles over hun kinderen op Facebook delen. Van babyfoto’s tot vakantiekiekjes: alles gaat online. Oók als school een leuke activiteit organiseert fonts to.

    Met een druk op de knop staat het op Facebook of Twitter. Maar er zijn ook kritische geluiden: steeds meer vaders en moeders maken bezwaar als de school of de kinderopvang foto’s van hun kinderen via sociale media met de hele wereld deelt filmsen netflix ipad.

    Over de brochure
    De brochure Kinderen en online privacy (PDF) helpt ouders en leerkrachten op weg met privacyvraagstukken neue kinofilme downloaden kostenlos. De inhoud bestaat onder andere uit:

    • 10 tips voor ouders
    • 10 tips voor jonge gebruikers
    • Een stappenplan waarmee je kinderen helpt hun online identiteit te bewaken
    • Vraag en antwoord over online privacy voor scholen
    • Vuistregels voor privacy
    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75