• 7 februari 2017
  • Binnengekomen bericht
    Vanaf 31 januari biedt Nieuws in de klas docenten en leerlingen kosteloos nieuws via Blendle Download let's play. Negentien landelijke en regionale nieuwstitels stellen i.s.m. Nieuws in de klas en Blendle hun nieuwsartikelen beschikbaar voor het onderwijs.

    De nieuwscontent, van het AD tot Vrij Nederland en van de Leeuwarder Courant tot NRC Handelsblad, is online en mobiel toegankelijk facebooken op macbook. Nieuws in de klas voorziet hiermee in de vraag van docenten en uitgevers naar een eenvoudige ontsluiting van digitaal nieuws voor het onderwijs.

    Docenten en leerlingen kunnen via Blendle tweemaal per jaar kosteloos een maand toegang krijgen tot de content van de nieuwstitels schach free German version. Titels die niet via Blendle beschikbaar zijn, zoals het Financieele Dagblad en het Reformatorisch Dagblad, kunnen worden geraadpleegd met afzonderlijke inlogaccounts world in conflict kostenlos downloaden vollversion.

    Leerlingen leren omgaan met nieuws en actualiteit is belangrijk in hun voorbereiding op de maatschappij. Het nieuws wordt door docenten veel ingezet bij taal, mediawijsheid en burgerschap download iphone route.

    Chris van Hall, manager van Nieuws in de klas: “Actualiteit verlevendigt de les en motiveert leerlingen. Leerlingen die het nieuws volgen hebben een betere algemene ontwikkeling, kunnen beter argumenteren en scoren hoger op burgerschapsvaardigheden vaiana for free.

    Alexander Klöpping, medeoprichter van Blendle: “Het is belangrijker dan ooit om jonge mensen in aanraking te brengen met kwaliteitsjournalistiek rechtsrock lieder downloaden. We werken elke dag hard om de prachtige journalistiek die iedere dag in Nederland gemaakt wordt, een nog breder publiek te geven. Ik ben dan ook erg trots op de samenwerking met Nieuws in de klas sims 4 cc for free.

    Nieuws in de klas is het educatieplatform van NDP Nieuwsmedia, de branche-organisatie voor nieuwsbedrijven happy birthday song kostenlos downloaden. Naast de Nieuwsservice Digitaal biedt Nieuws in de klas kosteloos lesmateriaal en dag- en weekbladen aan voor het onderwijs zip dateien mit ipad herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75