• 18 mei 2015
  • Ondernemers Jeroen Offerijns, Tobias Rijken en Thomas Meijers zijn drie Nederlandse ondernemers, die met gepersonaliseerde games het onderwijs voor basisschoolleerlingen wereldwijd radicaal willen veranderen apps op samsung galaxy watch. Iets bescheidenere stellingen: het onderwijs een beetje beter maken en in Afrika is vaak geen school in de buurt, maar mobieltjes hebben ze wel powerpoint designs zum herunterladen.

    Zij bouwden als startup het crossmediale platform 42 Education voor leraren en leerlingen einladungen geburtstag vorlagen kostenlos downloaden pdf. Leerlingen kun waar dan ook, op school of thuis aan de hand van gepersonaliseerde games werken aan hun vaardigheden. De docent kan altijd meekijken en ontvangt op basis van data een goede inkijk in de vorderingen wo kann ich musik herunterladen.

    Oprichter Offerijns: ‘Aan de hand van het gamegedrag van de leerling kunnen zijn sterke en zwakke punten worden blootgelegd. De leraar kan hier op inspelen mac sierra. Ieder kind krijgt zo zijn persoonlijk leertraject’.

    Inmiddels is hun startup 42 Education de enige Nederlandse genomineerde voor de prestigieuze Global Learning XPRIZE amazon fire filmeen. Lees ook dit artikel in Elsevier herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75