• 19 september 2014
  • Binnengekomen persbericht
    Nederland staat vanaf 29 september weer in het teken van de Nationale Onderwijsweek. Canon grijpt deze gelegenheid aan om professionals in de onderwijswereld centraal te stellen tijdens de Canon kijk op Onderwijs week van 29 september t/m 7 oktober Download free games solitaire. Op het platform Canon Kijk op Onderwijs kunnen professionals kennis delen en inspiratie opdoen over onderwerpen als maatwerkcommunicatie en inkoopprocessen herunterladen. Daarnaast organiseert Canon twee informatiesessies op het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Hoe kunnen onderwijsinstellingen data gebruiken om studiesucces te vergoten herunterladen? En wat betekenen de ontwikkelingen op het gebied van mobiel- en contactloos betalen voor onderwijsinstellingen?

    Het versterken van onze kenniseconomie is een grote uitdaging top 2000 downloaden mp3 gratis 2017. Het vraagt voortdurende scholing van iedereen en goed onderwijs is daarbij essentieel. Canon draagt haar steentje bij door onderwijsinstellingen te helpen bij hun dagelijkse werkprocessen en door kennisdeling te faciliteren spider solitär gratis herunterladen. Met de Canon kijk op Onderwijs week willen we professionals helpen om een stap vooruit te doen in hun specialisme binnen het onderwijs, vertelt Niels Wintraaken, Channel Manager van Canon download English audiobooks for free.

    Vergroten van studiesucces met data
    Op dinsdagmiddag 30 september organiseert Canon de eerste informatiesessie met als onderwerpHet vergroten van studiesucces en –rendement met marketing app herunterladen sony tv. Er is veel data beschikbaar waarmee onderwijsinstellingen inzicht kunnen krijgen om met marketingcommunicatie op maat, studenten optimaal te kunnen begeleiden tijdens hun studie sims 4 dresses download. Marketing- en communicatiespecialisten binnen het onderwijs ontdekken tijdens de sessie hoe zij met data het studiesucces voor de student en studierendement voor de onderwijsinstelling kunnen vergroten herunterladen. Verschillende sprekers laten zien hoe andere organisaties gebruikmaken van data. Olaf Ouwerkerk, Marketing Program manager Canon Nederland N.V. is dagvoorzitter: “Persoonlijke, relevante communicatie leidt uiteindelijk tot meer studiesucces en daar is iedere onderwijsinstelling naar op zoek.”

    Mobiele revolutie
    Op donderdagmiddag 2 oktober organiseert Canon de bijeenkomst De mobiele revolutie voor ICT- en Facilitair managers binnen onderwijsinstellingen. Bring your own device (BYOD), de uitfasering van de chipknip en de ontwikkeling van mobiel- en contactloos betalen zijn ontwikkelingen die voor onderwijsinstellingen behoorlijke veranderingen met zich meebrengen download cs6. Hoe gaan studenten in de toekomst betalen? En wat betekent het toelaten van BYOD voor de security van een onderwijsinstelling?

    Deze onderwerpen staan centraal tijdens deze informatiesessie met presentaties van experts van onder andere KPN en Sogeti.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75