• 7 april 2014
  • Kennisnet organiseert vanaf morgen Online Masterclass.
    Privacy is in onze gedigitaliseerde maatschappij een hot item en ook scholen worstelen met veel vragen: hoe ga ik om met leerlinggegevens hatte downloaden? Kan ik foto’s van leerlingen delen via de schoolwebsite? Hoe breng ik leerlingen bij dat ze verstandig met sociale media om moeten gaan? Kennisnet zet daarom in april de onderwerpen privacy en internet centraal en organiseert van 8 tot en met 23 april een gratis online masterclass over dit thema videos from the internet.

    Privacy is een thema dat door de digitalisering van de maatschappij en de populariteit van sociale media meer leeft dan ooit. Er wordt steeds meer online met elkaar gedeeld en dit roept vragen op over wat wel of niet wijsheid is sis herunterladen. Ook scholen krijgen steeds vaker te maken met privacyvraagstukken.

    De online masterclass Privacy start op dinsdag 8 april en loopt tot en met woensdag 23 april sword art online herunterladen. In 4 webinars vertellen verschillende experts van Kennisnet je meer over Privacy. Na afloop van de online masterclass Privacy kun je als deelnemer een Certificaat van deelname ontvangen phonto schriften downloaden.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75