• 8 oktober 2014
  • Onlangs heeft BCO Onderwijsadvies uit Venlo Innofun overgenomen podcast herunterladen freeware. Innofun is sinds 2011 actief en was tot voor kort onderdeel van de failliet gegane Edux Groep in Breda google play store auf pc downloaden. Innofun helpt scholen helpen om het onderwijs te innoveren door de inzet van ICT en sociale media. Innofun ondersteunt bij het ontwikkelen van een onderwijskundige ICT visie, traint docenten bij het versterken van ICT competenties en faciliteert kennisdeling binnen onderwijsorganisaties kostenlos musiken spotify. Daarnaast helpt Innofun bedrijven en instellingen om interne opleidingsprogramma’s te innoveren. Innofun ontwerpt blended opleidings-programma’s om daarmee het leerrendement te laten stijgen en kosten verlagen albums for free iphone.

    De overname past in de strategie van BCO Onderwijsadvies om scholen nog beter te ondersteunen bij het realiseren van het onderwijs van de toekomst the link to. Bestuurder Jack Beckers van BCO: ‘We zijn erg blij met de komst van Innofun. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter te bedienen en hen ook te kunnen helpen met vraagstukken rond ICT, sociale media, 21st century skills en kennisdeling herunterladen. Bovendien zal Innofun ons helpen om onze huidige dienstverlening voortdurend te blijven vernieuwen’.

    BCO Onderwijsadvies en Innofun vormen samen met O2 Onderwijsadvies de BCO Holding met in totaal 100 werknemers images allowed to be downloaded.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75