• 26 mei 2014
  • Binnengekomen persbericht
    Prowise Proquiz de nieuwe manier van toetsen in het onderwijs antivirus gratis herunterladen. Het is wetenschappelijk aangetoond. De juiste inzet van ICT verbeterd de leerprestaties van de leerlingen, stimuleert de motivatie van het kind en maakt het leerproces efficiënter song herunterladen mp3. Digitaal toetsen past in het beleid om leerlingen voor te bereiden om te leren en werken in de 21e eeuw. Leerlingen komen steeds vaker in aanraking met digitaal toetsen briefkopf herunterladen. Vanaf dit jaar is de rekentoets wettelijk verplicht.

    Op maandag 9 juni zal Prowise, na bijna 1 jaar ontwikkeling, haar nieuwste onderwijsinnovatie lanceren herunterladen. ProQuiz zorgt voor een doorbraak. ProQuiz werkt volledig in de cloud. Er zijn apps beschikbaar voor Android, Win8 en IOS. ProQuiz werkt op elke device; Tablet, SmartPhone, notebook firefoxen — gratis webbrowser — mozilla. De bediening is intuïtief en gebruikersvriendelijk. Het onderwijs kan zonder extra kosten of techniek gratis gebruik maken van ProQuiz.

    ProQuiz wordt een onderdeel van Prowise Presenter download minecraft for pc for free. Ruim 100.000 gebruikers werken in deze innovatieve online omgeving. Allemaal krijgen ze automatisch de beschikking over ProQuiz. Net als de 300.000 lessen die ze samen in de cloud hebben opgeslagen, kunnen ze voortaan op dezelfde manier, hun toetsen opslaan en met elkaar delen herunterladen. Zeker in combinatie met Prowise ProConnect is de ProQuiz krachtig in te zetten how can I download bluetooth. Met behulp van ProConnect stuurt de leerkracht toetsen met een druk op de knop naar het device van de leerling. ProQuiz beschikt over een volwaardige resultaten module inclusief export mogelijkheden Download word office 2016 for free. Prowise draagt bij aan een verbetering van het onderwijs in Nederland en andere landen waar het actief is (België, Curaçao, Denemarken, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Noorwegen en Zweden) hotstar. Met slimme digitale oplossing maakt Prowise het onderwijs krachtiger en efficiënter. De Ipon award 2014 en de Brabant Award zijn een beloning voor de bijdrage die Prowise levert aan een vernieuwend onderwijs.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75