• 26 maart 2015
  • Binnengekomen persbericht.
    Op het Flora College in Naaldwijk worden de mondelinge examens Engels voor eindexamenleerlingen van het VMBO gehouden. De docenten van het Flora College hebben samen met spellenmaker Bas Kesting uit Amstelveen een bordspel op maat gemaakt waarmee de mondelinge vaardigheden van de leerlingen op een laagdrempelige manier worden getoetst dutch oven recipes to.

    In het spel “London City Trip” gaan 2 leerlingen tegelijk een reisje boeken naar Londen om te gaan shoppen in Oxford Street of een voetbalwedstrijd te bezoeken in het Wembley stadion Download kinderlieder for free. Tijdens de trip ontvangen de spelers korte vragen en opdrachten en kunnen ze fiches verdienen.

    We hebben gekozen voor een spelvorm omdat je met een spel direct veel van de spanning wegneemt bij de leerlingen, en omdat het erg leuk is om te doen verwachten we dat de leerlingen makkelijk over de drempel stappen om Engels te gaan spreken“, aldus mevrouw Linsley-Milia van het Flora College teamviewer 14 kostenlos herunterladen.

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Kesting van Spel-Maker. Op de website kunt u ook enkele foto’s zien van het spel video from website mac.

     

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75