• 18 december 2001
  • Het Loket MBO-ICT heeft gisteren in Nijkerk een stuurgroep geïnstalleerd. Het Loket MBO-ICT is een samenwerkingsverband tussen de landelijke organen Ecabo en VEV en wil helderheid in de ICT-beroepsopleidingen scheppen sterne zum herunterladen. De stuurgroep gaat adviseren en strategische ontwikkelingen afstemmen. Het Loket moet het centrale informatiepunt voor ICT-opleidingen op MBO-niveau worden free antivirus downloaden.

    Joep Malestein namens VEV en Wim Streumer namens Ecabo, zijn voorzitters van de Stuurgroep. Verder hebben Marijke Herben (KPN), Bernd Taselaar (Nederland ICT), Jan Vissers en John van Mil (Bedrijfstak Groepen BVE Raad) en Max Mulders zitting in de stuurgroep weihnachtsvideo für whatsapp herunterladen.

    Het Loket MBO-ICT is een vervolg op het MBO-ICT project dat voortkwam uit de Taskforce ‘Werken aan ICT’, onder voorzitterschap van Ton Risseeuw video herunterladen ard mediathek. Het MBO-ICT project maakte een begin met integratie en onderlinge afstemming van kwalificaties om het beroepsonderwijs efficiënter in te richten.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75