• 19 mei 2014
  • Binnengekomen persbericht – Veel scholen verkennen de mogelijkheden van onderwijs-op-maat door adaptief leren. Toetscoach.nl laat leerlingen gepersonaliseerd oefenen en helpt hen om beter voorbereid aan proefwerken en schoolexamens te beginnen anno 1602 online kaufen downloaden. Leerlingen volgen een persoonlijke oefenroute en weten precies hoe ze ervoor staan. Toetscoach.nl bevat échte toetsvragen en sluit naadloos aan bij de lesboeken die leerlingen gebruiken excel sheets downloaden. Cito ondersteunt Toetscoach.nl met toetsexpertise en toetsvragen. Vanaf komend schooljaar is Toetscoach.nl beschikbaar voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs kostenlos mp4 musik downloaden.

    Steeds meer scholen in Nederland verkennen de mogelijkheden van adaptief en gepersonaliseerd leren. Scholen vinden dat iedere leerling onderwijs-op-maat verdient, zodat de leerling zijn of haar talenten maximaal kan ontplooien download apple imovie. Gepersonaliseerd leren is ook een van de speerpunten van dit kabinet.

    Toetscoach.nl is het nieuwste product van Dedact, ontwikkelaar van vernieuwende digitale producten voor het onderwijs Download psx emulator android for free. Meer dan de helft van alle digitale scholen in het voortgezet onderwijs maakt gebruik van de digitale producten van Dedact. Koen Strous, oprichter van Dedact: ”Uit onderzoek onder deze scholen is gebleken dat er behoefte is aan gepersonaliseerde oefenprogramma’s met échte toetsvragen om beter voorbereid aan proefwerken en schoolexamens te beginnen geschenkgutscheine zumen. Met Toetscoach.nl bieden we iedere leerling een eigen dashboard aan met studietips en inzicht in hoe goed de leerling de leerstof onder de knie heeft k3 albums for free. De leerling volgt een adaptieve oefenroute en begint daardoor beter voorbereid en met meer zelfvertrouwen aan proefwerken en schoolexamens”.

    Samenwerking met Cito
    Toetscoach.nl maakt gebruik van een groot aantal door Cito ontwikkelde opgaven sterne kostenlos downloaden. Dedact mag dan ook het ‘Powered by’ Cito-logo voeren. Marten Roorda, CEO van Cito over de samenwerking: “We leveren een bijdrage aan een innovatief product waarmee leerlingen maatwerk ontvangen bij het voorbereiden van proefwerken en schoolexamens american truck simulator herunterladen. Toetscoach.nl past prima bij de missie van Cito, waarin de getoetste centraal staat.

    Producteigenschappen van Toetscoach.nl
    Toetscoach.nl is vanaf volgend schooljaar beschikbaar voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs voor de vakken Nederlands, biologie en geschiedenis download atmel studio. Leerlingen uit de bovenbouw kunnen Toetscoach.nl gebruiken in de voorbereiding op de schoolexamens in de vakken Engels, Duits en Frans. Scholen kunnen nu al kennismaken met Toetscoach.nl en twintig scholen krijgen nog dit schooljaar de kans om kosteloos Toetscoach.nl te proberen.

    Toetscoach

    • bevat échte toetsvragen die zijn ontwikkeld door of met advies van Cito.
    • sluit aan de bij de lesmethodes en boeken die op scholen worden gebruikt.
    • biedt elke leerling een persoonlijk dashboard met inzicht in de voortgang.
    • herkent de sterktes en zwaktes van de leerling en biedt een persoonlijke oefenroute.
    • geeft tips hoe de leerling zich beter kan voorbereiden op proefwerken en schoolexamens.
    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75