• 22 juni 2015
  • Bericht van Kennisnet
    Nieuwe technologieën kunnen veel invloed hebben op de maatschappij en het onderwijs. De belangrijkste technologietrends voor het onderwijs van de komende vijf jaar bundelt Kennisnet in het Kennisnet Trendrapport (PDF) download wdr 5 podcast.
    Er wordt momenteel gewerkt aan de editie 2016-2017, die volgend jaar verschijnt. Tot dan vind je de belangrijkste trends in de laatste editie.

    Kennisnet heeft samen met onderzoeks- en adviesbureau Gartner negen relevante technologieën geïdentificeerd die voor het Nederlandse onderwijs het meest relevant zijn fotos von moto g5 herunterladen. Hierbij is gekeken naar relevantie voor meerdere actuele onderwijsvraagstukken, verwachte effectieve impact op het onderwijs en de levensfase van de technologie download e mail message and pictures. Elke technologie is geplaatst op de Gartner hype cycle. Daarop is te zien is of een technologie heel nieuw en onbekend is, of al volwassen is.

    Kansen en bedreigingen voor onderwijs
    Ook is te zien welke verwachtingen er zijn over die technologie op het gebied van acceptatie en impact op de maatschappij of het onderwijs aura sync herunterladen. Niet elke technologie doorloopt alle fasen, soms verdwijnt er één vroegtijdig en kun je concluderen dat dat slechts een hype was. Het Trendrapport beschrijft ontwikkelingen die naar verwachting doorzetten op langere termijn lkw game for free.

    Verder staan in het rapport de sterke en zwakke punten per technologie beschreven en komen de kansen en bedreigingen voor het onderwijs aan bod Download uno app for free.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75