• 9 februari 2015
  • Binnengekomen persbericht
    Nieuwe Onderwijs Pioniers gezocht

    Heb jij ideeën over wat er op jouw school anders of beter kan samsung tv app? Meld je dan aan voor Onderwijs Pioniers. Voor de beste ideeën is een budget van € 4.000,- beschikbaar download uni koblenz word.
    Inschrijven kan tot 6 april 2015.

    onderwijspioniers2Heb jij ideeën over de ontwikkeling van je vak, het curriculum of de ontwikkeling van je team of de school als geheel proxy? Maar vind je het lastig om dat alleen te doen of heb je ondersteuning nodig om een idee in praktijk te onderzoeken? Meld je dan aan voor Onderwijs Pioniers free story sticker instagram. Onderwijs Pioniers kan je helpen om jouw ideeën te realiseren in de praktijk Je krijgt de mogelijkheid jouw idee te onderzoeken in de praktijk, je ervaringen uit te wisselen met andere Pionierende Leraren jewel quest kostenlos downloaden. De beste ideeën worden beloond met een budget, begeleiding voor de realisatie en een groeiend netwerk van Pionierende leraren.

    Onderwijs Pioniers krijgen een jaar lang een intensief leertraject en worden gecoacht door ervaren leraren powerpoint template free download. Heb je een idee en wil je meedoen?

    Download eventueel de flyer die we voor het jaar 2015-16 gemaakt hebben en maak er kopieën van voor je collega’s op school herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75