• 14 september 2016
  • Binnengekomen bericht
    Omgang met de mobiele telefoon in de klas blijkt een grote uitdaging voor veel leraren in Nederland download multiple files at once. Vodafone en GfK* onderzochten de rol van de mobiele telefoon in het onderwijs en daaruit blijkt dat 81% van de docenten het belangrijk vindt om leerlingen de zg 21st century skills mee te geven download schach kostenlos herunterladen.

    Echter, het merendeel van de ondervraagde docenten geeft ook aan het lastig te vinden om de nieuwe technologieën een plek te geven in het huidige curriculum Play store app download does not work. Samen met Mediawijzer.net, Capgemini en Google wil Vodafone met het Back to School initiatief juist díe docenten wegwijs maken in de wereld van digitale tools, en worden er een aantal digitale ‘onderwijs op maat’ oplossingen gelanceerd 3d bildbearbeitungsprogramm kostenlosen.

    Staatssecretaris Dekker was aanwezig bij de aftrap van de Back to School tour, die docenten in heel Nederland een kijkje geeft in het klaslokaal van de toekomst herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75