• 9 mei 2001
  • Binnengekomen persbericht
    —————————————-

    #Wederom een CED-dictee voor groep 8
    Rotterdamse leerlingen laten zien hoe goed ze kunnen spellen!#

    Ook dit jaar geven veel leerlingen van Rotterdamse basisscholen uit groep 8 weer blijk van hun enthousiasme voor taal free antivirus downloaden. Bijna honderd kinderen van 33 scholen doen op woensdag 9 mei mee aan de finale van het CED-dictee. Vorig jaar was het thema ‘Blijdorp’. Dit jaar is er een nieuw thema gekozen, dat uiteraard tot de finale van het CED-dictee geheim blijft weihnachtsvideo für whatsapp herunterladen.

    De deelnemers aan de finale zijn geselecteerd door middel van een aantal voorrondes. Dit is gebeurd op grond van het op school gemaakte dictee, dat uit tien zinnen bestond video herunterladen ard mediathek. De drie besten van iedere school strijden op 9 mei om de wisselbeker die nu nog staat te pronken op basisschool De Stelberg in Rotterdam-Oost. De winnaars van de finale krijgen bovendien een boekenbon albelli offline fotoboekprogramma downloaden. Maar iedere leerling gaat in elk geval weg met een toepasselijk aardigheidje en de herinnering aan een gezellige ochtend op het CED.
    Tijdens de nakijkpauze zal de veelzijdige Paul Middellijn, internationaal verteller, performer, zanger, acteur, zorgen voor entertainment herunterladen.
    De Rotterdamse leerlingen en het Centrum Educatieve Dienstverlening laten met het CED-dictee zien dat taal leuk én spannend kan zijn!

    Noot voor de redactie:
    Het CED-dictee vindt plaats op woensdag 9 mei van 9.30 – 11.00 uur in het zalencentrum van het Centrum Educatieve Dienstverlening, Dwerggras 3, Rotterdam-Ommoord thunderbird kostenlos downloaden deutsch. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Wij stellen het op prijs als u uw aanwezigheid van te voren aan ons laat weten.
    Heeft u vragen download toralarm for free? Neem contact op met Elly van der Zel, tel. 010 – 4071 645 of Carmelita Vyent, tel. 010 – 4071 548.

    CED Rotterdam, 26 april 2001

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75